Μαγκούφης: Η συμμορία του Σημίτη έβγαλε στο εξωτερικό 65 δισ. ευρώ

ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Ανοίγουν 1.400 θέσεις εργασίας για εποχικούς υπαλλήλους

anoigoyn-1400-theseis-ergasias-gia-epoxikous-ypalliloysΜέσα στις επόμενες εβδομάδες θα γίνουν οι πρώτες αιτήσεις για προσλήψεις εποχικών υπαλλήλων στις 1.400 θέσεις σε ΔΕΗ, μουσεία και δήμους.


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «Έθνος», οι θέσεις εποχικού προσωπικού κοινωφελούς εργασίας στον Πολιτισμό με επτάμηνη σύμβαση ανέρχονται σε 951 και αφορούν καθαριστές, μουσειολόγους, αρχαιολόγους και φύλακες.

Οι δημοφιλέστερες θέσεις στον συγκεκριμένο τομέα βρίσκονται στα Βόρεια της Αθήνας (128 θέσεις) στον νομό Μαγνησίας (73 θέσεις), στη Λέσβο (59 θέσεις) στη Λάρισα (51 θέσεις) στο νομό Κορινθίας (50 θέσεις) και στο νομό Μεσσηνίας (50 θέσεις).

Θα πάνε... αδιάβαστοι...

Σταύρος Χριστακόπουλος.   Υπάρχει κυβέρνηση, τα τελευταία πολλά χρόνια, που έπεσε από απεργία ή από ταραχές και επεισόδια; Καμιά. Συχνά απεργίες, αναταραχές και ποικίλες καταστροφές απαξίωσαν κυβερνήσεις οι οποίες
 
πάρχει κυβέρνηση η οποία να επεδίωξε επιτυχώς την επιβίωσή της βασισμένη στο Δόγμα «Νόμος και Τάξη»; Στη μεταπολίτευση, όχι. Από τη δεύτερη κυβέρνηση Καραμανλή της δεκαετίας του 1970 και ύστερα, κανείς δεν σώθηκε... με τα ΜΑΤ.

Διαβάστε περισσότερα »