Ο αργός θάνατος του καναπέ......

  -Ιδού τι παθαίνουν τα ζωτικά όργανα από την καθιστική ζωή....

Ποιους κινδύνους διατρέχουν τα ζωτικά μας όργανα από την καθιστική ζωή; Η σύγχρονη ζωή είναι απόλυτα συνυφασμένη με την...καρέκλα του γραφείου, τον καναπέ στο σπίτι και το κρεβάτι. Με απλά λόγια, η καθιστική ζωή κυριαρχεί όλο το 24ωρo.
Οι γιατροί εφιστούν την προσοχή μας και επιμένουν στην τακτική, αν όχι καθημερινή, άσκηση αλλά ο χρόνος του σύγχρονου ανθρώπου δεν φτάνει πάντα. Μήπως αν μάθουμε τι προκαλεί η καθιστική ζωή στα ζωτικά μας όργανα, πειστούμε να ...σηκωθούμε;

Μύρισε εκλογές... (άποψη)

του Στράτου Ιωακείμ ioakim@attikipress.gr
Μπορεί ο πρωθυπουργός της χώρας να ισχυρίζεται πως οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν το 2016, όμως κάποια συγκεκριμένα γεγονότα δείχνουν πως κάτι τέτοιο μάλλον απίθανο θα πρέπει να θεωρείται. Και εξηγούμαστε: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, στην κοπή της πίτας στο Προεδρικό Μέγαρο, εκ παραδρομής (;) ανέφερε πως φέτος είναι η τελευταία χρονιά που αναλαμβάνει τη συγκεκριμένη υποχρέωση. Να σημειώσουμε πως η θητεία του λήγει την άνοιξη του 2015, άρα θεωρητικά η κοπή της πίτας θα έπρεπε να είναι η προτελευταία.

Ολοταχώς προς μαζική στάση πληρωμών από τους πολίτες προς το κράτος.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ.
Η χώρα μας βρίσκεται υπο διάλυση & η παρανοϊκή κυβέρνηση έχει επιστρατεύσει κάθε παρανοϊκό μέτρο, εκβιασμό και μέθοδο ώστε να τρομοκρατήσει και να εκβιάσει τους πολίτες. Μέχρι και η τροχαία μετατρέπεται σε φοροεισπράκτορα. Μέσα σε 2 μήνες θα κριθούν όλα. Αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές 2.500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν ληξιπρόθεσμες «οφειλές» και με τον νέο τοκογλυφικό μαφιόζικο νόμο αυτές θα προσαυξηθούνε με 30% (!) Πλέον κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως έχουμε να κάνουμε με ανίκανους απατεώνες τυχοδιώκτες που επιβάλλεται να τους πάρει ο διάολος. Μην τους φοβάστε, μην τρομοκρατείστε μην απελπίζεστε. Δεν είστε μόνοι σας, είναι το 70% των ελληνικών νοικοκυριών.
Θεωρούμε χρέος μας να γράψουμε αυτό το κείμενο, στη μνήμη των χιλιάδων Ελλήνων που υπέκυψαν στους εκβιασμούς τους και έδωσαν τέλος στη ζωή τους.
Για να μας βάλουν φυλακή θα πρέπει να βαφτίσουν φυλακή όλη τη χώρα.
ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ . ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

Πηγή