Amy Winehouse photos - (Μια ζωή γεμάτη μουσική, επιτυχίες, βραβεία αλλά και ναρκωτικά, αλκοόλ και προβλήματα με το νόμο.)

Η Amy Winehouse γεννήθηκε το 1983 απο τους Mitch και Janis Winehouse και μεγάλωσε στο βόρειο Λονδίνο.

Σε ηλικία 6 χρόνων
Σε ηλικία 6 χρόνων

Σε ηλικία 21 χρόνων
Σε ηλικία 21 χρόνων
Το πρώτο της αλμπουμ κυκλοφόρησε το 2003 και κέρδισε ένα βραβείο ένω ήταν υποψήφιο για άλλα τέσσερα.

Άντερ(οβγάλτη)ς Μπέρινγκ Μπρέιβικ - Δείτε ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες από το νησί που πνίγηκε στο αίμα

Στους 85 ανεβάζει η αστυνομία τους νεκρούς στο νησί - 92 συνολικά
- «Θα πεθάνουμε όλοι» ούρλιαζε ο δράστης του μακελειού στην Οτόγια
- «Ένιωθα την ανάσα του, άκουγα τις μπότες του» δήλωσε νεαρός που σώθηκε

Κάθε νέα πληροφορία που έρχεται στο φως από την πιο αιματηρή επίθεση που δέχτηκε η Νορβηγία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο είναι πιο συγκλονιστική και πιο σοκαριστική από τις προηγούμενες.

Οτόγια: Ένα νησί, καταπράσινο, ένας πραγματικός παράδεισμος. Ποτέ ξανά δε θα είναι ίδιο
Οτόγια: Ένα νησί, καταπράσινο, ένας πραγματικός παράδεισμος. Ποτέ ξανά δε θα είναι ίδιο
Κάθε πληροφορία αποκαλύπτει το μένος που είχε ο 32χρονος Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, ο άνθρωπος που ομολόγησε πως είναι ο δράστης του μακελειού στο νησί και ο οποίος φαίνεται πως βρίσκεται πίσω και από την επίθεση στο κυβερνητικό κτίριο. Πρώτα, πυροδότησε τον εκρηκτικό μηχανισμό σε κυβερνητικό κτίριο στην καρδιά της νορβηγικής πρωτεύουσας και σκότωσε 7 ανθρώπους, ο άνδρας που επί ΔΥΟ ΩΡΕΣ πυροβολούσε και σκότωνε νεαρά παιδιά σε καμπ της νεολαίας του Εργατικού κόμματος στο νησί Οτόγια.

Η φιμωμένη είδηση του μήνα, που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!!!

Quantcast

Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς

Έτσι γεννιέσαι Έλληνας

Μου πήρες την ελπίδα, σε ευχαριστώ, γιατί ταυτόχρονα μού πήρες και τον φόβο. Καταπάτησες τα όρια της προσωπικής μου πατρίδας, σε ευχαριστώ, γιατί ταυτόχρονα έσπασες τις αλυσίδες που κρατούσαν στο μπουντρούμι της Κοινωνικής Ηθικής την Ελευθερία μου, ανόητε Κρατούντα. Ήρθε η ώρα να σε ευχαριστήσω που μου τα στέρησες όλα και κατανόησα μετά από πολλά χρόνια τα λόγια του Έλληνα Καζαντζάκη.