Οι καλλιτέχνες της χώρας μας που είναι; Γιατί σιωπούν; σιωπή =συνένεση =συνενοχή!

Σ’αυτό το απεχθές  έγκλημα κατά του ελληνισμού που συμβαίνει τώρα, συμβάλλουν με την ηχηρή σιωπή τους όλοι: Έλληνες των γραμμάτων και  τεχνών, έλληνες του καλλιτεχνικού χώρου, ανώτατοι Δικαστικοί και νομικοί της χώρας μας, η Ελληνική αστυνομία, καθώς  και η κεφαλή της εκκλησίας .Αλήθεια που είναι ο Αρχιεπίσκοπος της Ελλάδας, τον άκουσε κανείς ;

SOS Σύμβαση Cooper, Δ.Μπάτσης,Βαριά Βιομηχανία στην Ελλάδα!!!!!

cooper-miastala
Η Ψευδής, τεχνικά κατασκευασμένη, επικείμενη χρεωκοπία της Ελλάδας, (πως καταφέρνουν να χρεοκοπούν, τα ήδη χρεοκοπημένα !!! Μόνο ο Μ. Κθούλου το ξέρει!!) το ΔΝΤ, το μνημόνιο της συμφοράς, και τα σούρτα φέρτα των “αξιοπρεπέστατων και έντιμων πολιτικών”  της διαπλοκής από το 1900, υπό τον φόβο των Ιουδαίων (συγγνώμη, της 37 Νοέμβρη ! ήθελα να πω).

OI ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ….. ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ

Εβδομήντα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από το θάνατο του Μίλτου Κουντουρά και όμως πολλά από όσα είπε και έγραψε ισχύουν μέχρι σήμερα!Ο Μίλτος Κουντουράς έζησε τρία χρόνια στο Μόναχο της Γερμανίας. Σε μια επιστολή του, της 11ης Μαΐου του 1925 προς τον πατέρα του μεταξύ άλλων γράφει για την τότε ΓΕΡΜΑΝΙΑ… << Εδώ αυτό που λέμε ανηθικότητα δεν περιγράφεται. Αφήνω πια τις γυναίκες που κατά χιλιάδες γυρίζουν, κυρίως τη νύχτα, μες στους δρόμους πουλώντας δεξιά κι αριστερά το κορμί τους για να φάνε. Δυστυχία και διαφθορά πάει χέρι-χέρι”.

Save Greece: μας λατρεύουν όλοι!!!!

Το κίνημα που γεννήθηκε στο Hollywood και θα σώσει την Ελλάδα!!Οι μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα, η δυσφορία και η απόγνωση του ελληνικού λαού, η βίαιη στάση της αστυνομίας και τα εκτεταμένα επεισόδια που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες, συγκίνησαν ολόκληρη την υφήλιο. Τα διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν συνεχώς ειδήσεις από την Ελλάδα και οι εικόνες από το Σύνταγμα κάνουν τον γύρο του κόσμου!!