ΕΙΜΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ !!!

γράφει ο Άκης κουστουλίδης
Ήρθε μέσα στον ξύπνιο μου ύπνο η εξουσία και μου συστήθηκε, λέγοντάς μου τα παρακάτω λόγια:
Μισώ όλες τις ανθρώπινες αξίες, μισώ όλα τα όνειρα των πολιτών, μισώ τους ανθρώπους που ακούν την καρδιά τους, μισώ κάθε τι που μου θυμίζει ελευθερία και αγάπη.
Είμαι η εξουσία, η μεγαλύτερη κυρία στην ιστορία της ανθρωπότητας, είμαι αυτή η πανούργα, η πανίσχυρη κυρία που καταστρέφει κάθε ανθρώπινο σχέδιο, είμαι αυτή που για χάρη της έχει χυθεί το περισσότερο αίμα στην ιστορία του ανθρώπου.
Είμαι αυτή που σου λέει τα περισσότερα ψέματα και όμως εσύ με πιστεύεις.
Είμαι αυτή που σε πρόδωσε τις  περισσότερες φορές στην ζωή σου και όμως εσύ με πιστεύεις με περισσότερο πάθος.
Είμαι αυτή που σου υπόσχεται δημοκρατία και σου προσφέρει δουλική μοναξιά.
Είμαι αυτή που σου προσφέρει θάνατο και όμως εσύ μου χαρίζεις την... ζωή σου.
Είμαι αυτή η ουσία που μπαίνει σε λίγα σώματα αλλά αυτοί οι λίγοι μπορούν να ξεκινήσουν έναν πόλεμο για πλάκα.

μην το προσπερασετε... δειτε το.......Είναι σα να ζει και να μιλάει σε εμάς...

Όλες οι πληροφορίες για το φοιτητικό επίδομα 2013!

Το φοιτητικό επίδομα ενοικίου 2013 θα ανέρχεται στο ποσό των 1000 ευρώ οπως καθε χρόνο και θα μπορούν να το λάβουν οι φοιτητές που θα καλύπτουν τα κριτήρια. Οι αιτήσεις για το φοιτητικο επίδομα ενοικίου 2013 αναμένεται να ξεκινήσουν εντος των επόμενων ημερών. Η προθεσμία για τις αιτησεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικα για το φοιτικό επίδομα και την κατάθεση στις αρμόδιες ΔΟΥ θα λήγει στο τέλος Μαρτίου οπως κάθε χρόνο και εντός των ημερών αναμένεται να φθάσει στις Εφορίες η σχετική εγκύκλιος για το φοιτητικό επίδομα ενοικίου 2013.Με την εγκύκλιο θα καθορίζονται οι προϋποθέσεις και η διαδικασία χορήγησης για το επίδομα του 2013 Επί της ουσίας, όσο αφορά στους δικαιούχους δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι, οπότε μπορούμε να δώσουμε μια γενική εικόνα για το φοιτητικό επίδομα 2013, για να αρχίσουν οι γονείς και οι φοιτητές να προετοιμάζονται με τα απαραίτητα δικαιολογητικά: