Δείτε το ΌΛΟΙ και διαδώστε το!!!4 p.i.g.s and a square/ english version

Ακούστε τι λέει ο άνθρωπος ο Χορστ Ράιχενμπαχ: «Παραχωρήστε για 99 χρόνια γη και θάλασσα»


Χορστ Ράιχενμπαχ: «Παραχωρήστε για 99 χρόνια γη και θάλασσα»Την παραχώρηση για 99 χρόνια μεγάλων χερσαίων ή θαλάσσιων περιοχών σε ιδιωτικές εταιρείες , προβλέπει η έκθεση του επικεφαλής της Task Force.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο θέμα», θα πρέπει να εκχωρήσει για διάστημα 99 έτη μεγάλες περιοχές που θα έχουν το ενδιαφέρον εκμετάλλευσης.Θα έχει τη δυνατότητα της τιτλοποίησης μελλοντικών εσόδων από την ενέργεια (φυσικό αέριο, πετρέλαιο κλπ).

Αποδοκίμασαν τον Πάγκαλο στο ALTER...!!!

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ......

....Στην συγκεκριμένη περίπτωση μας ενοχλούν οι τσάντες, τα σκουπίδια που βρίσκονται στο δρόμο. Μάλιστα οι αντιδράσεις κάποιων ήταν τόσο ' εκκωφαντικές ' που το Υπ. Εσωτερικών και Υγείας άρχισαν τους ψεκασμούς (για λόγους υγείας) και αναμένεται να τα μαζέψουν ιδιωτικές εταιρίες. Τα πραγματικά σκουπίδια όμως, ούτε τα 'ψεκάσαμε', ούτε τα 'μαζέψαμε' βρίσκονται αμέριμνα στα έδρανα της Βουλής και το χειρότερο...ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ!

SOS...Παιδιά λιποθυμούν στα σχολεία από ασιτία!!!

Να φέρει η υπουργός τα λεφτά από τα βιβλία
που δεν μοίρασε και να αγοράσει γάλα.
Παιδί έκλεβε κρουασάν από σούπερ μάρκετ επειδή πεινούσε
Στην Αγγλία άλλες 600.000 παιδιά θα πεινάσουν στα επόμενα δύο χρόνια
Πόσα παιδιά πεινάνε στην Ελλάδα ή πόσα θα πεινάσουν τα επόμενα δυο χρόνια;

Μας βίασαν τα όνειρα και τα εξαφάνισαν!!

Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου
Πατάω φρένο στη θεματολογία και στην ειδησεογραφία για να κάνω μια θλιβερή διαπίστωση που δυστυχώς τείνει να μετατραπεί σε μάστιγα.
ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΟΝΕΙΡΑ…. Και σα να μην έφτανε αυτό ζούμε κρεμασμένοι από τις τηλεοράσεις σαν τον βαρυποινίτη που απέχει λίγα βήματα από την ηλεκτρική καρέκλα, για τι θα πει η τρόικα, η Μέρκελ, ο Σαρκοζί, οι τράπεζες για το «κούρεμα» του χρέους και κατά προέκταση την εξέλιξη της ζωής μας…
Χθες το βράδυ το Alter και ο Χατζηνικολάου είχε συνέντευξη τον Πάγκαλο, το Mega είχε τον Παπακωνσταντίνου και τον Παπαθανασίου. Η αλαζονεία που επιδείκνυαν όλοι τους και η πίστη στις ιδεολογίες τους με αηδίασε πραγματικά.