Η τραβεστί συμπεριφορά των Ελλήνων υπουργών Οικονομικών απέναντι στην λίστα Λαγκάρντ

H περίφημη λίστα Λαγκάρντ έλαβε την ονομασία της από την εμπλοκή της τότε υπουργού Οικονομικών της Γαλλίας και σημερινής επικεφαλής του ΔΝΤ στην διερεύνησή της. Το γαλλικό κράτος  αξιοποίησε με την καθοδήγηση της υπουργού Οικονομικών-στο ανώτατο επίπεδο της οικονομικής εξουσίας-την λίστα του τεχνικού της τράπεζας HSBC Hervé Falciani η οποία περιελάμβανε 130.000 ονόματα καταθετών της τράπεζας, ανάμεσα στους οποίους πολλοί φοροφυγάδες.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

Τέλος στον εκβιασμό διακοπής της ηλεκτροδότησης για το τέλος ακινήτων!
12/19/2012 - 19:23
69
Με μία απόφαση που αξίζει να καταχωρηθεί στις "ιστορικές" του Αρείου Πάγου, το ανώτατο δικαστήριο αποφάνθηκε (όπως έχει ήδη γράψει το defencenet.gr) ότι η ΔΕΗ μπορεί να συνεχίσει να εισπράττει το τέλος ακινήτων μέσω των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά όμως και εδώ έγκειται το ιστορικό της απόφασης - δεν μπορεί το κράτος να εκβιάζει με διακοπή της ηλεκτροδότησης των πολιτών που δεν έχουν λεφτά για να πληρώσειυν το ειδικό τέλος ακινήτων! Και παραπέμπει την όποια αντιδικία στις εφορίες!

Το μυστικό των Παπακωνσταντίνου από την εποχή της Κατοχής

Η εμπλοκή του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, η γραπτή δήλωση που έστειλε από την Ολλανδία λέγοντας πως δεν θα γίνει εξιλαστήριο θύμα αυτής της ιστορίας και η διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση που έφυγε προς όλα τα ΜΜΕ διαμορφώνουν νέα δεδομένα.  Από τη μια πλευρά το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να εμφανίσει στην κοινή γνώμη πως εισήλθε σε διαδικασία «εσωτερικής καθάρσεως» γι’ αυτό και διέγραψε τον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου.