Γιγαντιαία επιχείρηση κατατρομοκράτησης και παραπληροφόρησης


Γιγαντιαία επιχείρηση κατατρομοκράτησης και παραπληροφόρησης, έχουν στήσει πολιτικά γραφεία των εραστών του μνημονίου επιστρατεύοντας αμετανόητα ή βολεμένα κομματικά στελέχη και ποντάροντας στην αμφιλεγόμενη “κοντή μνήμη” των Ελλήνων, προκειμένου να μεταπείσουν όσους πρώην οπαδούς τους έχουν προσεγγίσει αντιμνημονιακά κόμματα, ώστε να επιστρέψουν στο κομματικό “μαντρί”,.

Όλα όσα «κρύβονται» στο ημερολόγιο του Άκη......


«Αν δεν πληρώσω την οικογένεια, τέλος όλα»
Εκτός από τον «Γιάννη», στις σημειώσεις Τσοχατζόπουλου εμφανίζεται και ένα άλλο πρόσωπο. Ο «βοσκός» και δίπλα υπάρχει η σημείωση: έμβασμα και γίνεται αναφορά σε κάποιον που ξέρει το παιχνίδι.
Υπάρχουν επίσης οι προειδοποιήσεις προς τον «Γιάννη». Γράφει ο Άκης Τσοχατζόπουλος: «Σου ζητώ εδώ και ένα χρόνο –και από την προηγούμενη πρωτοχρονιά συμφωνήσατε όλοι σας- να μου επιστρέψεις τα 900.000 ευρώ που πριν από δυο χρόνια δεχτήκατε για (...) λόγους να μου διατεθεί!!! Σήμερα ζητώ –πριν από τα Χριστούγεννα- να μου επιστρέψεις το υπόλοιπο του 1 εκ. που μου είχες υποσχεθεί εσύ και οι δικοί σου να μου επιστρέψετε!

Μήνυμα Τσίπρα στο εξωτερικό: «Ας μιλήσουμε»



Δεν είμαστε αντι-ευρωπαϊκή δύναμη διαμηνύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τις επισκέψεις του σήμερα και αύριο σε Παρίσι και Βερολίνο.Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στο Reuters, στόχος είναι «να ενημερωθούν οι κυβερνήσεις αυτών των σημαντικών χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το τι πρεσβεύουμε».