PRESENTATION of my country Greece - The beauty of Hellas!

Παγκόσμια διάκριση για Ελληνίδα ερευνήτρια!!! Global award for Greek researcher

Παγκόσμια επιστημονική διάκριση, ως αρχιτέκτων, για τον σχεδιασμό νοσοκομείων ψυχικής υγείας κατέκτησε η δραστήρια Ελληνίδα αρχιτέκτονας-νοσοκομειολόγος, δρ Ευαγγελία Χρυσικού στο συνέδριο της Διεθνούς Ακαδημίας Θεραπευτικής Αρχιτεκτονικής, που διεξήχθη στην Κουάλα Λουμπούρ. Η έρευνά της απέσπασε το Βραβείου του Καλύτερου Εργου και κατά τη διάρκεια της απονομής η ίδια καταχειροκροτήθηκε από εκατοντάδες επιστήμονες απ’ όλο τον πλανήτη.

Από τη μεταδημοκρατία στην κατάρρευση

Ακούω κάτι ξεχαρβαλωμένες κιθάρες. Σκοτεινές, θρηνώδεις, πληκτικά επαναλαμβανόμενες παρατηρήσεις πάνω στο ναρκωμένο σώμα της Ελλάδας, από τα βάθη του χρόνου, καλοκαίρι-φθινόπωρο 2007, άνοιξη 2009, όταν όλα έβαιναν ομαλώς, χωρίς φανερούς γκρεμούς, σχεδόν χωρίς κατήφορο.Σκαλίζοντας αρχεία, έπεσα πάνω σε ξεχασμένα μουρμουρητά, και κατεπλάγην: ήταν σαν σήμερα, τόσο δυσοίωνα. Μοντάρω πλάνα από παλιά ζουρνάλ:

SOS....Αλλάζουν όλα στην καταβολή των συντάξεων – Τι πρέπει να κάνουν οι συνταξιούχοι....




Αλλάζουν όλα στην καταβολή των συντάξεων – Τι πρέπει να κάνουν οι συνταξιούχοιΚαμία συνταξιοδοτική παροχή, κύρια και επικουρική σύνταξη, και κανένα επίδομα ή βοήθημα δεν θα καταβάλλουν από τον Οκτώβριο τα ασφαλιστικά ταμεία αν πρώτα δεν έχει δηλωθεί ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) και ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) των συνταξιούχων.