ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

Μεγαλειώδης απάντηση του Σάντος στην Μέρκελ: Να σέβεσαι τους Έλληνες και να μην κάνεις μαθήματα!

Στα παλιά του τα παπούτσια έγραψε ο Σάντος την σύσταση της ΟΥΕΦΑ να μην απαντήσει στην ερώτηση λόγω του πολιτικού της χαρακτήρα… Μήνυμα προς… πάσα κατεύθυνση έστειλε ο Φερνάντο Σάντος μετά τη νίκη-πρόκριση της Εθνικής απέναντι στη Ρωσία. Ερωτηθείς για τη στάση της Άνγκελα Μέρκελ απέναντι στη χώρα, ο Πορτογάλος προπονητής, που εμφανίστηκε με γαλανόλευκο κασκόλ στη συνέντευξη Τύπου, δεν μάσησε τα λόγια του.

Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1743.........The dynasty that govern GREECE SINCE 1743....

Μάγιερ Αμσκελ Ρόθτσιλντ: Ο Γερμανός ιδρυτής της δυναστείας της κόκκινης ασπίδας και των ιδιοκτητών της Ελλάδας που μπορεί να μπλοκάρει ακόμα και απόφαση της Κυβέρνησης! Πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Λάζαρου Ελευθεριάδη στο aegeantimes.gr    «Δώσε μου τον έλεγχο των χρημάτων ενός έθνους και δεν με νοιάζει ποιος φτιάχνει τους νόμους», έλεγε τον 18ο αιώνα ο Μάγιερ Άμσκελ Ρόθτσιλντ, μέλος μιας από τις πιο ισχυρές οικονομικά οικογένειες του κόσμου, η οποία έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη γέννηση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Το όνομα τους στα γερμανικά σημαίνει «κόκκινη ασπίδα» και οι ιστορικοί εικάζουν ότι μπορεί να προέρχεται από μια κόκκινη ασπίδα που κρεμόταν στην πύλη του σπιτιού τους, στη Φρανκφούρτη.