Πως μας αφαίρεσαν το "εργαλείο σκέψης"... Τα Αρχαία Ελληνικά!!


Ο βασικός λόγος που τα ελληνόπουλα δεν μαθαίνουν Αρχαία Ελληνικά στο σχολείο είναι διότι το υπουργείο παραπαιδείας εδώ και δεκαετίες έχει θέσει ως σκοπό του να μην διδάσκεται σωστά η Αρχαία Ελληνική Γλώσσα.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ.......


Αφού λοιπόν το Σύνταγμα προβλέπει ότι η ψήφιση των νομοσχεδίων γίνεται "καταρχήν, κατ' άρθρο και στο σύνολο", θα τα φέρουμε όλα τα μέτρα σε ένα άρθρο, κι ας έχει το άρθρο αυτό 238 σελίδες και πεντακόσιες παραγράφους και υποπαραγράφους. Αν το Σύνταγμα απαιτούσε η ψήφιση να γίνεται και κατά παράγραφο, θα τα φέρναμε σε μία παράγραφο με πεντακόσια εδάφια, κι αν έλεγε και κατά εδάφιο, σε ένα εδάφιο με πεντακόσιες προτάσεις.

σοκ....Ιδού τα προκλητικά προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής ...

Οι εργαζόμενοι στο ελληνικό κοινοβούλιο που απείλησαν να τινάξουν στον αέρα την χθεσινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής όταν ο Γ. Στουρνάρας τους ανακοίνωσε ότι θα έχουν ίδια αντιμετώπιση με τους υπόλοιπους εργαζόμενους του Δημοσίου, απολαμβάνουν δεκάδες προνόμια, την ώρα που χιλιάδες άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι βλέπουν το μισθό τους να συρρικνώνεται δραματικά. Μπορεί όντως να έχουν δεχτεί και εκείνοι σημαντικές μειώσεις στις αποδοχές τους, όμως λόγω της αυτοτέλειας συνεχίζουν να είναι ευνοημένοι μισθολογικά. Την ώρα που εργαζόμενοι και συνταξιούχοι βλέπουν τους μισθούς τους να μειώνονται, η κυβέρνηση συνεχίζει (γιατί άραγε;) να αντιμετωπίζει τους υπαλλήλους της Βουλής σαν κάτι ιδιαίτερο. Μπορεί να δουλεύουν περίεργες ώρες και χωρίς ωράριο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίζονται ως κάτι το ξεχωριστό.