SOS Βαραίνει το κλίμα: Πολεμικά σκάφη στέλνει η Τουρκία στη Γάζα! Με απειλή καταβύθισης των τουρκικών φρεγατών απαντά το Ισραήλ!


  Το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, καλά θα κάνει να δείχνει την ΣΥΝΕΧΗ παρουσία του μεταξύ Κρήτης και Καστελλορίζου ...

Τελικά φαίνεται ότι η Τουρκία το πάει καθαρά για σύγκρουση με το Ισραήλ, διαψεύδοντας όλους εκείνους που υποστηρίζουν ότι η κρίση μπορεί να εκτονωθεί γρήγορα και στέλνει όντως πολεμικά σκάφη στην Γάζα!
Πρίν λίγο, ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Αλ Τζαζίρα ότι "Εφ'εξής τα τουρκικά σκάφη που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Λωρίδα της Γάζας θα συνοδεύονται από τουρκικά πολεμικά σκάφη.

SOS Οι αποδείξεις που χρειάζεστε για την εφορία !!!


Αύριο 3 Μαΐου ξεκινά η υποβολή φορολογικών δηλώσεων για μισθωτούς και συνταξιούχους. Ποιες αποδείξεις μετράνε για το αφορολόγητο.  Πόσες πρέπει να έχετε. Δείτε συγκεκριμένα παραδείγματα.Από την Τρίτη 3 Μαΐου, μέχρι τις 31 του ίδιου μήνα, θα διαρκέσει η υποβολή φορολογικών δηλώσεων για μισθωτούς και συνταξιούχους.

ΤΑ Links ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ (αίσχος)

Βιβλία Δημοτικού
Βιβλία Γυμνασίου
Παροράματα βιβλίων Δημοτικού – Γυμνασίου
Προσχολική Αγωγή
Βιβλία τα οποία διατίθενται σε ψηφιακή μορφή για το Γενικό και το Επαγγελματικό Λύκειο μπορείτε να ανακτήσετε επιλέγοντας τον σύνδεσμο του αντίστοιχου μαθήματος από την αρχική ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.
Βιβλία διατίθενται και από τον διαδικτυακό τόπο του Ψηφιακού Σχολείου. (http://digitalschool-4.minedu.gov.gr/modules/auth/listfaculte.php )                 ΠΗΓΗ