«Στήριξη στην Ελλάδα» ζητούν 20 νομπελίστες στο περιοδικό Science!!!!


Ο Χάραλντ τσουρ Χάουζεν τιμήθηκε με Nobel για τις έρευνες που οδήγησαν στο εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας
Ο Χάραλντ τσουρ Χάουζεν τιμήθηκε με Nobel για τις έρευνες που οδήγησαν στο εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Ουάσινγκτον.Είκοσι νομπελίστες των θετικών επιστημών συνυπογράφουν άρθρο με τίτλο «Στήριξη στην Ελλάδα» στο κορυφαίο αμερικανικό περιοδικό Science.

Ανόητα, αυτονόητα κι αυτοκτονόητα..

Οι Ευρωπαίοι "εταίροι" μας -που ...την εταιρεία τους μεσα - θεωρούν όλοι λεει αυτονόητο οτι πρεπει να τηρήσουμε τις "δεσμεύσεις" ΜΑΣ και τις υπογραφές ΜΑΣ..Κι όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι! Πρώτα από όλα λοιπόν δεν υπάρχει καμιά δεσμευση ΜΑΣ και καμια υπογραφή ΜΑΣ. Οταν οι Βενιζέλοι, Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Σαμαράδες και σία έβαζαν τις υπογραφές ΤΟΥΣ,  ο λαός ήταν στα κάγκελα κυριολεκτικά και γκρέμιζε το πολιτικο τους σύστημα στους δρόμους και τις απεργίες.

Σοκ από διπλή αυτοκτονία μητέρας και γιού στην καρδιά της Αθήνας.....


Είχε περιγράψει την απόγνωσή του με ένα σημείωμα σε γνωστό site (www.stixoi.info)
"Λέγομαι (........). Εδώ και 20 χρόνια φροντίζω την 90 χρονών Μητἐρα μου(την γεροντοκομώ). Τώρα τα 3- 4 χρόνια έχει πάθει Αλτζχάϊμερ και τελευταία την πιάνουν και κρίσεις σχιζοφρένειας και έχει κι᾽ άλλα προβλήματα υγείας, Και τα γηροκομεία δεν δέχονται τὀσο επιβαρυμένους ασθενείς.
Το πρὀβλημα είναι ότι δεν είχα προβλέψει να έχω αρκετό ρευστό στο λογαριασμό μου, διότι έπιασε ξαφνικά η οικονομική κρίση. Παρόλο που έχω αρκετή περιουσία, και τα πουλώ όλα όσο όσο τόσο καιρό, έχω μείνει χωρίς ρευστό(χρήματα) και δέν έχουμε πια να φάμε, κι´η πιστωτική μου κάρτα με 22% επιτόκιο γεμάτη κι´ας δανείζονται με 1%, κι´άλλα έξοδα που τρέχουν. Ζω πια συνέχεια μιά ζωή δράμα.
2) Τώρα τελευταία δυστυχώς έχω νέα σοβαρότατα δικά μου προβλήματα υγείας.
Δεν έχω καμμία λύση μπρος μου. Περιουσία αρκετή αλλά ρευστό καθόλου, οπότε χωρίς φαγητό τι γίνεται ? Μήπως ξέρει κανείς καμμία λύση.

ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Γιάνης Βαρουφάκης
Για μέρες τώρα βαραίνουμε τις ψυχές μας με μια μόνιμη αγωνία: Θα χρεοκοπήσει το κράτος μας; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να αγκαλιάσουμε αυτό που φοβόμαστε… Αν οι φίλοι μας οι Γερμανοί δεν έχουν πρόβλημα να χρεοκοπήσουμε, καιρός είναι να το κάνουμε. Χωρίς δεύτερη κουβέντα. Όχι ως διαπραγματευτική μπλόφα και ούτε μόνο γιατί το χειρότερο που μπορεί να μας συμβεί είναι να χρεοκοπήσουμε σε ένα χρόνο (βλ. προηγούμενο άρθρο μου Το Πρώτο Τάνγκο στην Ευρωζώνη) αλλά επειδή ήρθε η ώρα να στρέψουμε το βλέμμα στην αισιόδοξη πλευρά της χρεοκοπίας.

Ἰδοῦ οἱ ψεκαστές μας! Here are our injectors!



Ἔχουν πάντως μίαν ἐντιμότητα… Δὲν μποροῦμε νὰ ποῦμε…Διαφημίζονται καὶ μᾶς λένε εὐθαρσῶς πὼς μᾶς ψεκάζουν ὡς …κατσαρίδες!Ἐδῶ θὰ βρεῖτε τὴν σελίδα τους:http://www.3dsa.gr/home.html
 μὲ πολλὰ κι ἐνδιαφέροντα θέματα!!!Προγράμματα προστασίας καλλιεργιῶν ἀπό χαλάζι…. (Μάϊο μήνα ἐννοοῦμε φυσικά…)Ἔχουν καὶ μουσικούλα γιὰ νὰ χαλαρώνουμε!!! Σύγχρονα πράγματα καὶ καταστάσεις…Καὶ γιὰ νὰ ἀφήσουμε τὰ ἀστεῖα, διότι οἱ τύποι τὸ ἔχουν παρακάνει, ἐδῶ:http://www.petitiononline.com/69739780/petition.html
ὑπογράφουμε γιὰ τὴν παγκόσμια κίνησι κατὰ τῶν ἀεροψεκασμῶν κι ἐδῶ:http://www.gopetition.com/petition/43857.html
ὑπογράφουμε μήπως καὶ ξεκινήσῃ μία ῥημάδα εἰσαγγελική ἔρευνα γιὰ  ὅλα αὐτά!
Φιλονόη.                         http://www.filonoi.gr/psekastes/