ΕΛΑΔΑΡΑ!!!αφίσα Χρυσοχοΐδη – Κουρουμπλή


Ηδη, γίνεται κακός χαμός με την αφίσα, την οποία, όσο περισσότεροι χρήστες ανακαλύπτουν, άλλοι τόσοι και ακόμη περισσότεροι ποστάρουν στην σελίδα τους!
Το… αποτέλεσμα αποτελεί ιδέα του blog griniarogatos.
ΠΗΓΗ: star.gr

Άρχισε το πλιάτσικο…


  1. Αγαπητοί φίλοι.
    Πριν πουληθούν όλα αυτά, έχουν πουληθεί ο Στρατός, η Δικαιοσύνη, οι πολιτικοί και τέλος έχουν διαφθαρεί οι αρετές του πληθυσμού. Ο Εμφύλιος που μας φυτέψανε κατάστρεψε και το τελευταίο ψήγμα αρετής και μετέτρεψε τον πληθυσμό σε αγέλες φοβισμένων και δουλοπρεπών ψυχών. Η δε τηλεόραση, οι επιστήμες, η διαφήμιση και η πορνογραφία, εκπόρνευσαν και τα τελευταία ίχνη αρετής που διασώθηκαν. Κύριοι είμαστε αιχμάλωτοι πανίσχυρων δυνάμεων και αναντιμετώπιστων εθισμών οι οποίοι μας σέρνουν στον ολικό αφανισμό.Τα γεγονότα έχουν αρχίσει να τρέχουν με ρυθμό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε, διότι δεν είμαστε κύριοί τους, και διότι ακόμα ελπίζουμε. Όταν και οι τελευταίες ελπίδες εξατμισθούν τότε θα είναι αργά, δεν έμειναν πια φύλακες σ’ αυτόν τον τόπο..
    Είμαστε σκόρπιες φωνές ήθους, που προξενούν περισσότερο φόβο παρά έμπνευση για αγώνα, όλοι είναι κλισμένοι στο καβούκι τους περιμένοντας τους Βαρβάρους, αλλά Βάρβαροι πια δεν Υπάρχουν, υπάρχουν μόνο λυσσασμένα σκυλιά που διψασμένα περιμένουν το σύνθημα για αίμα και καταστροφή.Όσο γι’ αυτούς που περιμένουν την απάντηση του Ουρανού, ας προσέξουν ότι οι αντιπρόσωποί του είναι αυτοί που ορκίζουν αυτούς τους προδότες να εκτελέσουν σωστά το έργο καταστροφής που τους ανετέθη.

Παραίτηση υπερήφανης Ελληνίδας δασκάλας! ΕΠΕΙΔΗ Η ψυχή μου αλυχτά...


ΕΠΕΙΔΗ
Η ψυχή μου αλυχτά,
Αποχωρώ και ΑΠΑΙΤΩ...
Μία υπερήφανη Ελληνίδα δασκάλα, υπέβαλλε την παραίτησή της ... λόγω ντροπής για την κατάντια της παιδείας μας!ΠΡΟΣ:ΠΥΣΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ
……23-01-2012……
Λαμβάνω την τιμή να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση μου ως δασκάλας, στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά.Οι λόγοι που μ’ έκαναν να επιλέξω αυτή την οδό είναι οι εξής: