Ο Κώστας Χαρδαβέλλας αποκαλύπτει το διαχωρισμό των Ελλήνων σε πολίτες Α' και Β΄ κατηγορίας....

Όταν χρωστάς 500 ευρώ στην εφορία μπορούν να σου πάρουν το σπίτι.Όταν χρωστά 2 εκατομμύρια ευρώ μπορείς να ανοίξεις και 2ο μαγαζί αλλάζοντας φίρμα.Τις τρομερές αδικίες στην αντιμετώπιση των πολιτών που χρωστάνε σε εφορίες, τράπεζες, ΙΚΑ και Δημόσιο αποκαλύπτει η αποψινή εκπομπή στις 21:00 του Κώστα Χαρδαβέλλα «Αποκαλύπτω» στη Web TV του newsbomb.Πώς μπορεί να προστατευθεί ο μικροοφειλέτης από το ανελέητο κράτος που προστατεύει το μεγαλοκαρχαρία, κυνηγάει τη «μαρίδα» και επιτρέπει στους «μεγάλους» και επωνύμους να μην πληρώνουν τις οφειλές τους, ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και να συνεχίζουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες με άλλο μανδύα.

Τα όρνια τους θα παραφυλάνε…

Πλησιάζουν εκλογές…
Για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα μας πρήξουν με τον κάθε πολιτικό που διεκδικεί την ψήφο μας… Στις τηλεοράσεις στο διαδίκτυο… στο ράδιο… Τα τελευταία δύο χρόνια δημιουργήθηκαν νέα κόμματα. Είτε από γνωστούς πολιτικούς πρώην κομμάτων είτε όχι. Ο αντιμνημονιακός λόγος - όσων φορέων και κομμάτων αντιτίθενται στο μνημόνιο και στα δύο πρώην «μεγάλα» κόμματα

Έργα και Ημέρες Ευάγγελου Βενιζέλου....


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη.
Δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε ποια τελικά ήταν από την αρχή η γνώμη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ επί διαφόρων θεμάτων.   Ο ίδιος υποστηρίζει πως εξαρχής είχε την «σωστή άποψη», που, βέβαια, ήταν διαφορετική από αυτήν του κ. Παπανδρέου, αλλά αποφεύγει να μας εξηγήσει για ποιο λόγο δεν αντέδρασε την κρίσιμη ώρα, ώστε να αποτραπούν οι τραγικές συνέπειες. Ακούσαμε, για παράδειγμα, τόσο στη διαδικτυακή συνέντευξη στο enikos του Νίκου Χατζηνικολάου, όσο και στη συνέντευξη στο Mega ότι δεν συμφώνησε (ή μήπως δεν συμφωνεί εκ των υστέρων;) με το σύνθημα «Λεφτά υπάρχουν», διότι, όπως είπε, «έβλαψε το ΠΑΣΟΚ»!