Τα 20 σημάδια που δείχνουν ότι μπορεί να οδεύουμε προς μία Οικονομική Αποκάλυψη το 2012,όπως το "'Αμερικανικο όνειρο"


Στο άρθρο που βρήκαμε εδώ παρουσιάζονται 20 σημάδια που αποτελούν ενδείξεις μιας επερχόμενης οικονομικής κατάρρευσης. Δεν θέλουμε να είμαστε καταστροφολόγοι, όμως όλα συνηγορούν πως οδεύουμε προς τα εκεί. Ας ελπίσουμε να την αποφύγουμε. Στο μεταξύ δείτε τα 20 σημεία που αναφέρονται στο άρθρο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.
# 1 Το 2008 είδαμε μεγάλες ταραχές σε ολόκληρο τον κόσμο λόγω της εκτίναξης των τιμών των τροφίμων, και τώρα οι παγκόσμιες τιμές τροφίμων βρίσκονται σε άνοδο και πάλι.

Απαγόρεψαν την κυκλοφορία του θερμoμέτρου υδραργύρου και μας λανσάρισαν τις νέες λάμπες "οικονομίας" που έχουν υδράργυρο! SOS


Ένα απλό γεγονός με έκανε να συνειδητοποιήσω - για άλλη μια φορά - σε τί παρανοϊκό κόσμο ζούμε. Απλά έσπασε το θερμόμετρο υδραργύρου που είχα μαζί μου στο κιτ Α' Βοηθειών εδώ και 15 χρόνια. Ευτυχώς μέσα στη θήκη του δεν χύθηκε ο υδράργυρος. Ξέρω-ξέρω, είναι τοξικός, δηλητηριώδης, επικίνδυνος. Γι' αυτό και η μαμά Ε.Ε. φρόντισε να το αποσύρει από την κυκλοφορία.

Έφυγε από τη ζωή ο Λεωνίδας Κύρκος

  Έφυγε σε ηλικία 87 ετών. Υπήρξε ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, φυλακίστηκε και καταδικάστηκε σε θάνατο, έδωσε αγώνες κατά της δικτατορίας και επικρίθηκε για τη συμμετοχή του στην οικουμενική.Πέθανε το πρωί της Κυριακής ο ιστορικός ηγέτης της Αριστεράς Λεωνίδας Κύρκος. Το στέλεχος της Αριστεράς αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με πληροφορίες το απόγευμα της Τετάρτης από το Α' Νεκροταφείο.