Ελεύθερο κάμπινγκ: Πού θα… τη στήσετε....Free camping: Where will the setup ...

Να ξεκινήσουμε από τα δυσάρεστα, για να τα βγάλουμε από την μέση. Το ελεύθερο κάμπινγκ στην Ελλάδα είναι, βάσει νόμου, παράνομο παντού. Βάσει του νόμου 2160/1993 απαγορεύεται η «εγκατάσταση σκηνών ή στάθμευση τροχόσπιτων σε αρχαιολογικούς χώρους, αιγιαλούς, παραλίες, παρυφές δημόσιων δασών, και εν γένει κοινόχρηστους χώρους».

SOS....ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ 2012


   ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ 2012
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΙΣ…ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

...η τρέλα (ηλιθιότητα) δεν πάει στο βουνό.....

...αυτούς γουστάρω ρεεεεε

Και μην ακούσω ότι ο κόσμος άλλαξε επειδή δύο αεροπλάνα τρακάρισαν τα πυργάκια στη Νέα Υόρκη. Ο κόσμος είχε αλλάξει νωρίτερα. Στην Ελλάδα ο νάνος απόγονος του Σήμ ήταν ο πρώτος που καθιέρωσε το αμείλικτο πρόστιμο για να κλείσει τις τρύπες που άνοιγαν τα συνεταιράκια του. Αυτός ο χατζηαβάτης καρπαζοεισπράκτορας έκανε την πολλή βρωμοδουλειά, όσον αφορούσε την νομιμοποιημένη ληστεία του πολίτη. Αυτός χαντάκωσε τη χώρα με το χρηματιστήριο και πούλησε ό,τι ψίχουλα εθνικής ανεξαρτησίας είχαν μείνει στο τραπέζι. Οι ΗΠΑ και κάθε άλλος πούστης έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι κατακτητικό πόλεμο γουστάρει, αλλά μακριά από το μαγαζί μας. Όλα τα προβλήματα των τρίτων σταματούν στα σύνορά μας. Φαγωθείτε, σκοτωθείτε, κόψτε τους λαιμούς σας μια και είστε μαλάκες, αλλά μη μας ενοχλείτε. Όμως η διάλυση του κράτους, το σχέδιο-Αργεντινή είχε αρχίσει να εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια.