Λεφτά ε; Ε να!

»Τα τελευταία 2 χρόνια έχω περάσει από όλες σχεδόν τις ακραίες συναισθηματικές καταστάσεις. Έχω θυμώσει πολύ, εξοργιστεί, κλάψει, απογοητευτεί, αγανακτήσει, έχω πάρει μέρος σε αμέτρητες συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα, πήρα μέρος στην πορεία από το άγαλμα του Λεωνίδα στο Σύνταγμα. Έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου, αντιστάθηκα όπως μπορούσα. Τώρα έχω περάσει σε άλλη φάση. Όταν τούς βλέπω στην τηλεόραση, δεν μου ανεβαίνει πια το αίμα στο κεφάλι. Δεν μου προκαλούν πια αναγούλα ούτε εμετό. Νιώθω πλήρη απάθεια.

Γυρίστε την πλάτη στις συνδικαλιστικές ηγεσίες.....ναι...τώρα!!!!

samp63ba325a86231fd9.jpg Μόνο ντροπή πρέπει να νιώθουν οι εκλεγμένοι πασκίτες και δακίτες της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και μαζί τους φυσικά τα προεδρεία των πρωτοβάθμιων σωματείων για τα χάλια που έχουν και την προδοτική αδράνεια που δείχνουν στα αντιλαικά αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ;;;...!!!@3*&%34#@@

Αστυνομικός: € 850 για να διακινδυνεύσει τη ζωή του, Πυροσβέστης: € 850 για να σώσει μια ζωή ,
Δάσκαλος: € 850 για να προετοιμάσει για τη ζωή ,

Γιατρός: € 1000 για να.....

μας κρατάει ζωντανούς και Στρατιωτικός:€ 900 για να φιλαει την εθνική μας ακεραιότητα.... .

Υπουργός: € 30.000 για να γ@@@ει τη ζωή όλων των ανθρώπων μαζί...................

                    ΠΗΓΗ

Είμαι κάτω απο 55 ετων Αξιωματικός ε.α και φτύνω στα μούτρα σας !!

Είμαι κάτω από 55 ετών Ανώτερος Αξιωματικός ε.α και φτύνω στα μούτρα σας!!! Εχω τιμηθεί με όλα τα μετάλια και τα παράσημα και με εύφημο μνεία για τις υπηρεσίες μου , δεν ‘έχω τιμωρηθεί ποτέ μου και έχω υπηρετήσει σε όλο τον κόσμο. Έχω υπηρετήσει 22 χρόνια στην ειδική μονάδα ΧΩΚ και ήμουνα παντού και πάντα και στην κρίση των Ιμίων ενεργοποίησα τους Πυραύλους ΧΩΚ.