ΑΠΟΦΑΣΗ - ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΟΣΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ FACEBOOK ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

Οι επισκέψεις υπαλλήλου στο Facebook και σε άλλες ιστοσελίδες κατά την ώρα της εργασίας αποτελούν νόμιμο λόγο καταγγελίας της σύμβασης εργασίας χωρίς αποζημίωση, έκρινε το Πρωτοδικείο της Αθήνας και δικαίωσε αεροπορική εταιρεία η οποία απέλυσε υπάλληλό της, καθώς επισκεπτόταν καθημερινά και επί ώρες διάφορες ιστοσελίδες και μάλιστα «πιάστηκε στα πράσα» από το διευθυντή της να επισκέπτεται το Facebook.

SOS ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο καρκίνος είναι η δεύτερη συχνότερα εμφανιζόμενη ασθένεια μετά την καρδιά. Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου της Αμερικής, το 90% των καρκίνων σχετίζεται με περιβαντολλογικούς παράγοντες (π.χ. νέφος, ραδιενέργεια, φυτοφάρμακα) και παράγοντες τρόπου ζωής (π.χ. κάπνισμα, διατροφή, ηλιοθεραπεία). Τις δύο τελευταίες δεκαετίες πολλές εργαστηριακές μελέτες, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν τόσο σε ζώα όσο και σε ανθρώπους, έδειξαν ότι υπάρχει σημαντικός συσχετισμός ανάμεσα στον καρκίνο και στη διατροφή. Διάφορα συστατικά των τροφών βρέθηκαν ότι είναι υπεύθυνα τόσο για την καρκινογένεση όσο και για την ταχύτερη ανάπτυξη διαφόρων μορφών καρκίνου ενώ κάποια άλλα βρέθηκε ότι έχουν σημαντικές αντικαρκινικές ιδιότητες.

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ Στρός Κάν.....

Όμως η όλη ιστορία από κάπου μπάζει.
Καταρχάς, δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι δεν ειδοποιήθηκε από την αστυνομία προκειμένου να πάει οικειοθελώς στο αστυνομικό τμήμα; Ήταν ανάγκη να τον συλλάβουν μέσα στο αεροπλάνο; Και πολύ περισσότερο, προς τι οι χειροπέδες; Υπήρχε φόβος να το σκάει ο 62χρονος διευθυντής του ΔΝΤ ως άλλος Χάρισον Φορντ στον Φυγά; Αστεία πράγματα.