Ως και 50% μειώνονται οι θέσεις με τα νέα οργανογράμματα των υπουργείων

“Μοντέλο” μετατάξεων τα υπουργεία Περιβάλλοντος και Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Η άρνηση μετάταξης σημαίνει απόλυση για τον υπάλληλο
Πως θα προκύψουν 25.000 άτομα για διαθεσιμότητα-απόλυση

Θέμα χρόνου είναι να καθοριστούν τα νέα οργανογράμματα όλων των υπουργείων από τα οποία θα προκύψει και ο νέος αριθμός των θέσεων των υπαλλήλων.
Ήδη έχουν καθοριστεί αυτά για τα υπουργεία Περιβάλλοντος και Διοικητικής Μεταρρύθμισης τα οποία είναι ένα δείγμα του τι θα ακολουθήσει.

ΚΑΘΑΡΣΗ

Η κάθαρση, την οποία δικαιολογημένα απαιτούν οι Ελληνες πολίτες, είναι επιτακτική ανάγκη για πολλούς λόγους, οι οποίοι είναι γνωστοί σε όλους μας, σε σημείο που να μην χρειάζεται η επανάληψή τους. Η χώρα έφτασε στη σημερινή κατάσταση επειδή βασίλευαν η διαφθορά, οι ατασθαλίες και οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, οι οποίοι σε συνεργασία με μερικούς τραπεζίτες υποδούλωσαν την Ελλάδα στους διεθνείς δανειστές.

Ο λογαριασμός στο 6

  .....οι της πτέρυγας 6 του Κορυδαλλού, γνωστή και ως πτέρυγα VIP, έχει καλές προοπτικές να εξελιχθεί στο καινούριο in στέκι της μεταπολιτευτικής κιτσογκλάμουρ ψευτομπουρζουαζίας. Όμως το νο-βακάνς της εν λόγω πτέρυγας είναι το ήμισυ της λαϊκής απαίτησης. Το θέμα δεν είναι να τους χώσουμε απλά μέσα, αλλά να σώσουμε και τίποτα από τα κλεμμένα (όσα δε φαγώθηκαν από τις ορδές των συμβούλων και από τις μανικιουρίστες της κυρα-Βίκης). Μέχρι στιγμής το μπαγιόκο που βλέπουμε να μαζεύεται από τους πρώτους θαμώνας της πτέρυγας αγγίζει το ένα κολλαριστό δισεκατομμυριάκι. Έχουμε και λέμε.Στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου έχουμε ένα πενιχρό 20ρικάκι εκατομμύρια από ακίνητα, κινητά κι ευκίν... ε, και λογαριασμούς τραπεζών. Τσίπικα πράγματα.Στην υπόθεση Λαυρεντιάδη και Proton Bank ο λογαριασμός βγάζει περισσότερα λαβράκια.