Πότε παίρνουν το εγγυημένο εισόδημα οι 12.000 δικαιούχοι

Λίστα περίπου 12.000 δικαιούχων περιλαμβάνει η πρώτη πληρωμή του εγγυημένου εισοδήματος, η οποία προγραμματίζεται για αύριο, αν και υπάρχει το ενδεχόμενο τα ποσά να πιστωθούν μετά τα Χριστούγεννα.Στην πρώτη πληρωμή περιλαμβάνονται δικαιούχοι οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση από τις 15 Νοεμβρίου ως τα μέσα Δεκεμβρίου και όπως προκύπτει από την επεξεργασία των αιτήσεων το εγγυημένο εισόδημα παίρνει σε πρώτη φάση ένα στα τρία φτωχά νοικοκυριά.
Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα από τον Ελεύθερο Τύπο:

ΕΚΤΑΚΤΟ - Ηττα για δεύτερη φορά - Ούτε καν τους 170 δεν έφτασε ο Σ.Δήμας: 168 "ναι" και 131 "παρών"!

Με σαφή ήττα του παρασκηνίου έληξε και η δεύτερη ψηφοφορία, αφού δεν κατάφερε όχι να περάσει, αλλά ούτε να φτάσει τους 170 βουλυετές που κατά τους κυβερνητικούς θα έδιναν "αέρα" για τους 180 στην τρίτη ψηφοφορία. 
Τελικό αποτέλεσμα 168 "ναι", 131 όχι και απούσα την αντιπρόεδρο της Βουλής Κατερίνα Τσαρούχα-Κόλλια. 
Εχει εφεδρείες η κυβέρνηση για να φτάσει τους 180 βουλευτές που θα ψηφίσουν υπέρ του Σ.Δήμα; Εχει μέχρι έξι βουλευτές ακόμα. Αλλά μέχρι εκεί.
 Θα δούμε αν αλλάξουν προεδρικό υποψήφιο στην τρίτη εκλογή. Να σημειώσουμε ότι οι ανεξάρτητοι βουλευτές που προέρχονται από την Χρυσή Αυγή, οι Α.Αλεξόπουλος και ο Σ.Μπούκουρας ψήφισαν "ναι" στον Σταύρο Δήμα, όπως ήταν άκρως αναμενόμενο...
πηγη

Read more: http://hellaspress-angel.blogspot.com/2014/12/170-168-131.html#ixzz3MibVkccs