μόνο η Ελλάδα,στα κλειστά σύνορα,είναι με ανοιχτές αγκάλες.

...-Ειδομένης;; Ειδομένω.......(δεν είναι τίποτα να πεθάνεις....είναι τρομαχτικό ρε μάγκες,να μη ζείς.) Κοιμηθείτε ήσυχα βάρβαροι Ευρωπαίοι ...

Ανακοινοποίηση Κατοίκων Πλ.Βικτωρίας

Διαβάστε την ανακοίνωση: "Εμείς οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της... πλατείας Βικτωρίας διαμαρτυρόμαστε έντονα και καταγγέλουμε τα ΜΜΕ για τον απαράδεκτο τρόπο που παρουσιάζουν την κατάσταση στην πλατεία Βικτωρίας καθώς και για την προσβολή που υφιστάμεθα ως διαμένοντες και επιχειρούντες στην περιοχή.
Όλα τα ΜΜΕ ανεξαιρέτως συμπεριφέρονται ως η περιοχή να είναι ακατοίκητη στέπα, ως οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες να είναι αόρατοι, ως η βρώμα, η δυσωδία, τα τσαντίρια της πλατείας, η εγκληματικότητα να είναι κάτι φυσιολογικό. Με άθλια ρεπορτάζ, όπου όλοι αναφέρονται ως «πρόσφυγες» και η πλατεία ως καταυλισμός, δημοσιογράφοι διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα παρουσιάζοντας το «δράμα» περαστικών, που έχουν καταλάβει δημόσιο χώρο, που ουρούν και αφοδεύουν όπου βρουν, που απαιτούν με περίσσιο θράσσος, που καταγγέλουν συνεχώς ψέμματα, που έχουν για σκουπιδοτενεκέ τα πεζοδρόμια, που έχουν καταστρέψει μία ολόκληρη κεντρική πλατεία, που δεν σέβονται τίποτα και που αρνούνται να μεταβούν σε οργανωμένες δομές.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΕΛ.ΑΣ προς όλους μας! Διαβάστε με ΠΡΟΣΟΧΗ!


el.as


Οι Αρχές ασφαλείας προτρέπουν τους πολίτες τους να μην δημοσιοποιούν τα πέντε πιο κάτω στοιχεία – πληροφορίες.Μέσω διαδικτύου είναι πολύ πιθανόν, αν δεν γνωρίζουμε κάποιους βασικούς κανόνες, να πέσουμε θύματα επιτήδειων. Γι αυτό το λόγο οι Αρχές προειδοποιούν και κατηγοριοποιούν ποια πέντε στοιχεία δεν πρέπει ποτέ να δημοσιεύουμε στον προσωπικό μας λογαριασμό στο Facebook:
1.Ημερομηνία Γέννησης
Είναι προφανές ότι ο κάθε ένας χαίρεται όταν βλέπει τον «τοίχο» του στο Facebook να γεμίζει από ευχές γενεθλίων.Αλλά την ίδια χαρά αισθάνονται και διάφοροι επιτήδειοι. Γιατί; Διότι η Ημερομηνία Γέννησής σας μαζί με το Ονοματεπώνυμό σας και μαζί με μια Φωτογραφία σας στο προφίλ, είναι αρκετά για να γίνει πλαστογράφηση Δελτίου Ταυτότητας, Άδειας Οδηγού και ακόμη Διαβατηρίου. Συνεπώς… Happy Birthday; Ή μήπως όχι.
2.Οικογενειακή Κατάσταση
Η λέξη «Single» από μόνη της λειτουργεί ως «πόλος έλξης» για τους εγκληματίες. Όταν μάλιστα αλλάζετε την «Οικογενειακή σας Κατάσταση» από «Παντρεμένος/η» σε «Ελεύθερο/η», αυτομάτως όσοι παρακολουθούν το προφίλ σας έχοντας άλλα κίνητρα, αντιλαμβάνονται ότι είστε σε «ευάλωτη θέση» και κυρίως ότι πλέον «είστε μόνη στο σπίτι».
3.«Που βρίσκομαι»
Το να δημοσιοποιείτε την κάθε σας κίνηση, και το που βρίσκεστε ή με το να «ανεβάζετε» φωτογραφίες από τις διακοπές όπου βρίσκεστε δίδοντας παράλληλα πληροφορίες για τον χρόνο επιστροφή σας είναι ό,τι καλύτερο για τους εγκληματίες. Εσείς μαζεύετε like και αυτοί χρήσιμες πληροφορίες.«Μόνος/η στο σπίτι»
4.Το να «ποστάρετε» στο Facebook ή σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «είστε μόνος/η στο σπίτι», είναι από τα χειρότερα λάθη. Συνήθως αυτό συμβαίνει με τις νεαρότερες ηλικίες αλλά ο κίνδυνος παραμονεύει και για τους ενήλικες.
5.Φωτογραφίες των παιδιών σας
Ίσως το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να πράξει κάποιος στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι να ανεβάζει φωτογραφίες των παιδιών του. Οι κίνδυνοι είναι τεράστιοι. Διαβάστε τους 3 κινδύνους, οι οποίοι βάσει στοιχείων είναι οι πιθανότεροι να συμβούν:Αρχικώς η συλλογή πληροφοριών για τα παιδιά σας. Εταιρείες εξειδικεύονται στο «φακέλωμα», όπου δηλαδή συλλέγουν την κάθε πληροφορία που ανεβαίνει στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα, όσο και εάν σας φαίνεται παράξενο, στο μέλλον, για το παιδί σας να διατηρούν ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό αρχείο από την ημέρα γέννησης του με φωτογραφίες, στοιχεία και άλλο υλικό. Επιπλέον, κάθε φωτογραφία παιδιού στο Facebook και γενικότερα στο διαδίκτυο είναι υποψήφια για εκμετάλλευση από κυκλώματα παιδεραστίας.Παράλληλα, κάθε φωτογραφία παιδιού που ανεβαίνει είναι υποψήφια να υποστεί τεχνική επεξεργασία με ειδικά προγράμματα ώστε το παιδί να εμφανίζεται γυμνό σε παράνομες ιστοσελίδες παιδεραστίας.