Οι γιαγιάδες της Λέσβου ταΐζουν το μωρό-προσφυγόπουλο!!

Μία εικόνα όλο τρυφερότητα, που ενώνει λαούς & γενιές από τη Λέσβο, έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τρεις γιαγιάδες στη Λέσβο ταΐζουν ένα προσφυγόπουλο.
oi-giagiades-tis-lesbou-taizoun-to-mwro-prosfugopoulo
Την απάντηση στην απόγνωση και στον πόνο της προσφυγιάς δίνει, με αφοπλιστικό τρόπο, η ζωή και η αγάπη.Μία εικόνα από τη Λέσβο που απεικονίζει τρεις ελληνίδες γιαγιάδες σε ένα παγκάκι να ταΐζουν ένα προσφυγόπουλο έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η μία από τις τρεις γιαγιάδες το κρατά στην αγκαλιά της και του δίνει γάλα με το μπιμπερό και οι άλλες δύο κοιτάζουν με χαρά και τρυφερότητα. Για εκείνες, καμία σημασία δεν έχει η καταγωγή του. Γιατί το μωρό θα μπορούσε να είναι εγγόνι τους.
Ο Λευτέρης Παρτσάλης, που τράβηξε τη φωτογραφία για το Sooc, περιγράφοντας τη στιγμή εξήγησε  ότι οι «τρεις γιαγιάδες ξαπόστεναν την ώρα που μια γυναίκα μπροστά τους προσπαθούσε να ταΐσει το μωρό της ενώ αυτό έκλαιγε ασταμάτητα. Οι γιαγιάδες μιλώντας της με ελληνική μυτιληνιά διάλεκτο, ζήτησαν το μωρό. Η μάνα κατάλαβε από τις κινήσεις και τους το έδωσε».
Και στάθηκε δίπλα τους να κοιτάζει χαμογελαστή...
http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/oi-giagiades-tis-lesbou-taizoun-to-mwro-prosfugopoulo