ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ....άκουσον...άκουσον....WOW.... (χαράτσια και βαρλίκια)....

...η κυβέρνηση Ινονού,γύρω στα 1942 στην Κωνσταντινούπολη,επέβαλε ένα ΚΕΦΑΛΙΚΌ φόρο το ονομαστό βαρλίκι, στους μειονοτικούς Έλληνες.Ο σκοπός τους ήταν η ολοκληρωτική εξαφάνιση της Ελληνικής επιχειρηματικότητας από την αγορά της Πόλης! Φυσικά αβάσταχτο χαράτσι, έτσι ώστε να μη μπορεί κανείς Έλληνας να το αποπληρώσει,οπότε λοιπόν η Τουρκική κυβέρνηση δεσμεύει όλα τους τα υπάρχοντα,κινητή και ακίνητη περιουσία,χωρίς όμως να τελειώνει το μεγάλο πρόβλημά τους εδώ.Δεν πλήρωσες; Στα τάγματα εργασίας!

μετά μιλάμε εμείς για χρέος!!!!!!!! Θέμα: Πώς είναι 114,5 Τρισεκατομμύρια Δολάρια? (το σύνολο των χρεών στην Αμερική)

100 Δολάρια
( Ο μέσος ετήσιος μισθός στην Γη)
Δέκα Χιλιάδες Δολάρια (δεν είναι τόσο μεγάλο σε όγκο, ο μέσος άνθρωπος στη Γη τα κερδίζει σε 92 χρόνια δουλειάς)
Ένα Εκατομμύριο δολάρια (Αρκετά για όλους, Χωράνε σε μια συνηθισμένη παλέτα φορτίων)
Εκατό Εκατομμύρια Δολάρια (Θα χρειαστείτε βοήθεια, αν κλέψετε την τράπεζα - τα πράγματα σοβαρεύουν)
Ένα δισεκατομμύριο δολάρια (Αυτές είναι διπλές παλέτες η μία επάνω στην άλλη, θα χρειαστείτε πολλά φορτηγά για να τα μεταφέρετε. Αν ξοδεύατε ένα εκατομμύριο ανά ημέρα από την γέννηση του Χριστού μέχρι σήμερα δεν θα είχατε ξοδέψει 1τρισεκατομύριο, αλλά περίπου 700 δισεκατομμύρια.)
Δείτε πάλι το ένα τρισεκατομμύριο δολάρια σε σύγκριση με ένα Αμερικάνικο και με ένα Ευρωπαικό γήπεδο. Μαζί με ένα Boeing 747-400 που μέχρι πρόσφατα ήταν το μεγαλύτερο επιβατικό αεροπλάνο στον κόσμο.
Δεκαπέντε τρισεκατομμύρια δολάρια, όσα θα είναι τα χρέη σε πιστωτικές κάρτες στην Αμερική μέχρι τα χριστούγεννα του 2011.
114,5 τρισεκατομμύρια δολάρια, το σύνολο των χρεών στην Αμερική. (Ο όγκος των χαρτονομισμάτων των 100 δολαρίων είναι ψηλότερος από τους πρώην δίδυμους πύργους της Ν. Υόρκης και το Empire State Building , κάπου εκεί θα δείτε και το άγαλμα της ελευθερίας.)