Το χαράτσι της ΔΕΗ για ακίνητα άνω των 15 ετών στην επαρχία


Τα περισσότερα ακίνητα στην επαρχία βρίσκονται σε περιοχές με χαμηλή τιμή ζώνης. Ως εκ τούτου, ημείωση που θα προκύψει στο χαράτσι δεν θα είναι σημαντική καθώς, όπως θα δείτε και στον σχετικό πίνακα, κυμαίνονται στα επίπεδα των 60-100 ευρώ για ένα διαμέρισμα 100 τετραγωνικών. Και πάλι, τα ακριβότερα διαμερίσματα κερδίζουν περισσότερα

Κατερίνα, δεν είναι μακριά η ώρα που οι κολασμένες ζωές μας θα τους κυνηγάνε ως το τέλος του κόσμου!

Από τον Βασίλη Μπόνιο. Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες. Και η (ναζιστική) θύελλα που θα θερίσουν οι Σαμαράς, Πάστορας και Βενιζέλος δεν θάχει προηγούμενο. Η περίφημη θεωρία των δύο άκρων του μοστράρουν κάθε τόσο συγκεκριμένοι ινστρούχτορες και παπαγαλάκια της συγκυβέρνησης δεν είναι τίποτε άλλο από μια μεταχειρισμένη τσιχλόφουσκα που μας ζητάνε να την μασήσουμε.
Όπως σωστά επεσήμανε η Κατερίνα Ακριβοπούλου η κυβέρνηση ήταν εκείνη που χρησιμοποίησε πρώτη τις φασιστικές μεθόδους επιβολής. Επιστράτευσε και έριξε λάσπη, ξύλο, χημικά και δακρυγόνα σε όσους τόλμησαν να απεργήσουν. Συκοφάντησε και προπηλάκισε με παρακρατικές μεθόδους όσους της αντιστάθηκαν. Χρησιμοποίησε δίχως φειδώ-και συνεχίζει να το κάνει -όλες τις γκαιμπελίστικες μεθόδους.

Oι Σαμαράς, Βενιζέλος και Πάστορας είναι οι μέντορες του ολοκληρωτικού φασισμού.
Τα ίδια έκανε και η κυβέρνηση Παπανδρέου με τους Αγανακτισμένους. Ανηλέητο ξύλο και λάσπη.