ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!Ένα (1) ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας κατέθεσαν δύο εκπαιδευτικοί στη ΔΟΥ Αγρινίου!!

Ένα (1) ευρώ κατέθεσαν για τα τέλη κυκλοφορίας του 2012 δυο εκπαιδευτικοί στη ΔΟΥ Αγρινίου. 
Τα τέλη κυκλοφορίας δεν είναι φόρος αλλά ανταποδοτική χρήση υπηρεσιών κάτι που ρυθμίζεται κάθε φορά από την εξουσία ανάλογα με τις υπηρεσίες που...μας παρέχουν.Δεν προβλέπονται πρόστιμα για την περίπτωση διότι δεν αρνούμαστε τη χρήση έστω των κακών δρόμων, διαφωνούμε όμως στο ύψος της αξίας των προσφερόμενων υπηρεσιών του κράτους και την οριζόντια εφαρμογή του. Ούτε μπορεί να μας βάλει πρόστιμο η Δ.Ο.Υ. ότι δεν καταβάλαμε εμπρόθεσμα τα τέλη!

Ο Απόστος Ζέρβας έστειλε αίτηση στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων στην οποία εξηγεί το σκεπτικό με το οποίο, κατέθεσε για τα τέλη κυκλοφορίας μόλις... 1 ευρώ!!!BRAVO!!!!

Είδε το εισόδημά του να μειώνεται κατά 60%, είδε πως τα υποτιθέμενα ανταποδοτικά τέλη κυκλοφορίας δεν πηγαίνουν για την κατασκευή των δρόμων στην Αχαϊα καθώς όπως όλοι ξέρουμε ειδικά η εθνική οδός Πατρών - Κορίνθου είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους δρόμους της χώρας, είδε και το κράτος να αυξάνει το ποσό που πρέπει να καταβάλλει για τα τέλη και ο άνθρωπος είπε...ΟΧΙ, εγώ δε θα γίνω συμμέτοχος στην τρέλλα σας. Και αποφάσισε να καταθέσει αιτηση στο Ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων με την οποία τους γνωστοποιεί πως θα τους καταβάλλει το ποσό του ενός ευρώ.

ΜΗΝ μου γ@μ@τε άλλο την Ελλάδα μου…

Aρκεί. Μετά τον βιασμό, ηρθε ο πόνος, ο θυμός, η οργή, η άρνηση, η παραδοχή και στο τέλος, η αποδοχή. Αρκεί.
Μας γ@μήσ@νε. ΟΚ.
ΤΩΡΑ;;;;
Τώρα μάγκες….ζητούνται Έλληνες….Ναι, όπως το λέω, όπως το ακούτε, όπως το γράφω…ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ αδέρφια να διαβάζω αναρτήσεις για το πόσο μ@λ@κες είμαστε. ΔΕΝ το σηκώνω πλέον. ΑΡΚΕΙ.

Ακούστε κάτι…ΟΛΟΙ και ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ…

.....το ΜΑΥΡΟ χάλι.......Άγριο ξύλο στο ναό της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ.......


Επεισόδια και σοβαροί τραυματισμοί σημειώθηκαν στη Βηθλεέμ κατά το ετήσιο έθιμο του "σαρώματος". Προκλητική η στάση των Αρμενίων. Έσπασαν δάχτυλα Ορθόδοξου ιερέα.