ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΤΟΥΣ...

Posted by ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ On 11:27 μ.μ.
ΣΧΟΛΙΟ : Ποιός θα αναλάβει -επιτέλους- να ρίξει τις μάσκες των δοσίλογων μαριονετών που υποκρίνονται πως κυβερνούν, ενώ στην πραγματικότητα καταλύουν τα πάντα προς όφελος των τραπεζών και των ισχυρών που αποφάσισαν να ληστέψουν την χώρα; Κάποιος πρέπει να κάνει κάτι, πριν αποφασίσουν οι πολίτες να αναλάβουν την υπεράσπιση της χώρας.Τότε, θα είναι αργά για πολλούς, οι οποίοι θα καταλήξουν να γίνουν φωτιστικά ανοιχτού χώρου των μεγάλων πόλεων...

Η Δικαιοσύνη είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες ομαλής λειτουργίας ενός κράτους, τα όργανα του οποίου -με πρώτη την κυβέρνηση- σέβονται τους νόμους και λειτουργούν με απόλυτη διαφάνεια και σε κανόνες ισονομίας.

Από 18 Φεβρουαρίου μέχρι 5 Μαρτίου οι αιτήσεις για συμμετοχή στις πανελλαδικές

Από τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου ως και την Τρίτη 5 Μαρτίου ορίζεται η προθεσμία , μέσα στην οποία θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση-δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2013 οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας θα είναι ενιαία και για τους δύο τύπους λυκείου (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ).
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας σε κοινή προθεσμία, που θα ανακοινωθεί εγκαίρως, θα υποβληθούν και τα Μηχανογραφικά Δελτία των υποψηφίων των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΕΣ Α και Β).
Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία (18 Φεβρουαρίου με 5 Μαρτίου) είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση.