Όλα τα σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από το 1979 έως σήμερα....

prodotes Όλα τα σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από το 1979 έως σήμεραΔιαβάστε, φυλάξτε και σε κάθε περίπτωση ΔΙΑΔΩΣΤΕ!
Αν νομίζουν ότι με έναν Τσοχατζόπουλο και έναν Παπαγεωργόπουλο “καθάρισαν”, είναι γελασμένοι.
Ιδού τα πραγματικά αίτια κατάρρευσης της χώρας, τα οποίο σκοπίμως έθαψαν και θάβουν πράσινοι και μπλε πολιτικοί, τηλεοπτικά κανάλια και δημοσιογράφοι της διαπλοκής για να σας πουν έπειτα με θράσος πως “Μαζί τα φάγαμε”.
Μην τους ακούτε, μην τους πιστεύετε και κυρίως ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ! Την ίδια ώρα που ολόκληρη η χώρα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της κατάθλιψης, που ΧΡΟΝΙΑ άρρωστοι μένουν χωρίς φαρμακευτική περίθαλψη και εκατοντάδες χιλιάδες τρέφονται από τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, αυτοί απολαμβάνουν τα ίδια προνόμια που απολάμβαναν και αυτοπαρουσιάζονται ως “εθνοσωτήρες”
ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΔΩ.....

Αναχωματικό κίνημα....

Καιρός είναι να καταλάβουν όλοι, ότι τα κόμματα της άρχουσας τάξης (δύο συν ένα) παίζουν άθλιο παιχνίδι σε βάρος όλων μας. Θεοποιούν τον "αριστερούλη" για να κρατήσουν διαρροές προς τα αριστερά και ενσωματώνουν τον χονδρό για τροφοδοτήσει το κύριο πλέον κόμμα της εξουσίας με πολιτικό προσωπικό (ξανάγινε αυτό με το Κέντρο του Μαύρου).

Είμαι βέβαιος ότι αν δεν βρεθεί άμεσα λύση ή αν δεν υπάρξει κατάπνιξη κάθε αντίστασης (δικηγόροι-ΕΡΤ), θα οδηγηθούμε σε αναμέτρηση χωρίς προηγούμενο...
Την κωμωδία γράφει ο Ηλίας Τσάκαλος
Νομικά Ανάλατα http://nomika-analata.blogspot.com/2013/06/blog-post_21.html#ixzz2X0zYJLCT
https://www.facebook.com/groups/515819975096677
Follow us: @NomikaAnalata on Twitter