Έκθετη η κυβέρνηση Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΚΑΤ' ΙΔΙΑΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ


ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ  ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ!
Hχογραφημένο οπτικοακουστικό υλικό με συνομιλία που είχε με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο αποκάλυψε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την άρση ασυλίας πέντε βουλευτών του κόμματός του.
Το εν λόγω βίντεο προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων τόσο στην κυβέρνηση όσο και στα κόμματα της Αντιπολίτευσης, με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να δηλώνει πως «o κ. Μπαλτάκος δεν έχει θέση στην κυβέρνηση».
Το χρονικό της αποκάλυψης

O εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας για να μιλήσει για την άρση της ασυλίας του και των υπόλοιπων βουλευτών του κόμματός του.
Ζήτησε την προσοχή όλων, διότι θα έκανε -όπως είπε- μια πολύ σημαντική αποκάλυψη σχετικά με τις διώξεις και τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χ.Α.
Δίχως να χάσει χρόνο, άρχισε να αναφέρεται στον διάλογο που είχε με τον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού και γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο.
Σύμφωνα με τον Κασιδιάρη, ο Μπαλτάκος τού αποκαλύπτει «πράγματα και θάματα».

"Ακόμη 10.000 ένστολοι θα πάρουν τα 500 ευρώ" είπε ο Σταϊκούρας στη Βουλή... δηλαδή μόνο στους ένστολους θα δώσει ο Σαμαραντώνης


`Ακόμη 10.000 ένστολοι θα πάρουν τα 500 ευρώ` είπε ο Σταϊκούρας στη Βουλή
 

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας υποστήριξε στην ομιλία του στην Βουλή ότι ακόμη 10000 ένστολοι θα εισπράξουν τα 500 ευρώ . Σύμφωνα με όσα είπε στην ομιλία του ο Σταϊκούρας πριν πέσει η βόμβα Τσίπρα με την πρόταση δυσπιστίας κατά Στουρνάρα...
ο τελικός αριθμός δικαιούχων που θα πάρουν τα 500 ευρώ διαμορφώνεται σε 74.644 αντί των 64 χιλ. που ανέφερε η αρχική συμφωνία με την τρόικα και αυτό γιατί από τον μισθό των 1.500 ευρώ που αποτελεί το όριο θα εξαιρεθούν νυχτερινά και οικογενειακό επίδομα
onalert.gr