Οι κρίμα της Ιστορίας....


Ανάλυσέ τους.
Η ηλικία σας κυμαίνετε από 40 μέχρι 55 χρόνων. Είστε όλοι αυτοί που μας έλεγαν οι μανάδες μας να μην γίνουμε ποτέ: Μέτριοι. Μια παρέα από σπασικλάκια, βλαχαδερά και από κολεγιόπαιδα τρίτης κατηγορίας. Θέλατε να ζήσετε το αμερικάνικό σας όνειρο με ροζ δερμάτινη γραβατούλα, με γυαλάκια που θυμίζουν καθηγητάκο της παπαγαλίας ενώ στην παρέα σας οι εκπρόσωποι του γυναικείου φύλου είναι κάτι μεταξύ μυξοπαρθένας και κομπλεξικής ανέραστης 50αρας (το κομμωτήριο δε σε ........ κάνει γυναίκα, μην ξεμαλλιάζεσαι άδικα).

Δείτε τα ΕΝΣΗΜΑ σας στο ΙΚΑ μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ


Ηλεκτρονική υπηρεσία Ermis…Μέσω της ιστοσελίδας www.ermis.gov.gr, έχετε τη δυνατότητα να δείτε αλλά και να εκτυπώσετε την καρτέλα των ενσήμων σας στο… ΙΚΑ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας οι πολίτες είναι σε θέση να εκδώσουν on-line και τυπώσουν απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ΙΚΑ για τα έτη 2002 έως και σήμερα. Για να χρησιμοποιήσετε την Ηλεκτρονική Υπηρεσία, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε και να συνδεθείτε στο site, δίνοντας όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.Επισκέπτεστε ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών και πιστοποιείτε την εγγραφή σας προσκομίζοντας: • Νέα Άδεια Οδήγησης ή Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο
• Το όνομα χρήστη (username) που εισάγατε στο ermis.gov.gr
• Το βιβλιάριο υγείας σας ή ένα απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης
Η διαδικασία αυτή γίνεται μόνο μία φορά και σας επιτρέπει πρόσβαση στην καρτέλα των ενσήμων σας ανά πάσα στιγμή και για κάθε χρήση.
pireasnews.gr

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ: ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΞΟΔΟΥ!



ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΕΕ ΣΤΟ REUTERS: ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΕΕ ΛΕΝΕ, ΕΣΤΩ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΞΗ!
Κάποτε όποιοι μίλαγαν για αναδιάρθρωση του χρέους και ειδικότερα τη διαγραφή του ή τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του, αντιμετωπίζονταν, περίπου, ως άνθρωποι των σπηλαίων.Ώσπου έφθασε η στιγμή που η ίδια η επίσημη τάξη προέβη σε διαγραφή μέρους του χρέους.Μόνο που αυτή η διαγραφή δεν ήταν μόνο ανεπαρκής ,αλλά κυριολεκτικά απατηλή, ενώ εξυπηρέτησε αποκλειστικά και μόνο ιδιωτικά τραπεζικά συμφέροντα, τα οποία είδαν να διασώζονται από την πανωλεθρία της έκθεσης τους σε ελληνικά ομόλογα "σκουπίδια".

SOS....ΔΝΤ προς Ευρωπαίους: Διαγράψτε χρέη από την Ελλάδα – Γιατί αλλάζει ξαφνικά η στάση του Ταμείου....


Η τρόικα ήρθε, είδε κι έφυγε ικανοποιημένη. Θα ξαναγυρίσει αλλά όλα δείχνουν πως άκουσε όλα όσα ήθελε, πήρε τις διαβεβαιώσεις που χρειαζόταν και ετοιμάζει την έκθεσή της. Και ενώ η Αθήνα περιμένει με κομμένη την ανάσα την ετυμηγορία των Πολ Τόμσεν, Κλάους Μαζούχ και Ματίας Μορς, ένα δημοσίευμα της Wall Street Journal έρχεται να προκαλέσει εντύπωση. Ίσως κι ένα αμυδρό μειδίαμα στην κυβέρνηση...