ΕΛΛΗΝΕΣ....Εμπρός για ένα νέο φασισμό! Αρπάξτε την ευκαιρία....

Το που το πάει το σύστημα είναι νομίζω πιο φανερό από ολοφάνερο.
Υποταγή σε κάθε εντολή, οδηγία, παραίνεση, διαταγή, ή όπως αλλιώς λέγεται, της τρόικας με σκοπό την προστασία του καπιταλισμού, του πυλώνα του που είναι το τραπεζικό σύστημα και οι αγορές και των συμφερόντων των μεγάλων μονοπωλίων.Ολοι οι "ειδικοί" ξεφωνίζουν αραδιάζοντας καθημερινά στα διάφορα ΜΜΕ τα επιχειρήματα τους για το πώς θα σωθεί "η οικονομία", "οι τράπεζές ΜΑΣ", οι επιχειρήσεις, για το πώς και τι πρέπει να γίνει για να παραμείνουμε πάση θυσία(πάντων και πασών ημών) στο ευρώ, για τη σωτηρία της ΕΕ  και του κοινού μας νομίσματος.

«Ο "Λουκάνικος" δε θα ξανακατέβει σε πορείες»

«Ο "Λουκάνικος" δε θα ξανακατέβει σε πορείες» Ο σκύλος της πρώτης γραμμής έχει αλλάξει ζωή
Πρωτοστατούσε στις πορείες. Βρισκόταν πάντοτε με το μέρος των διαδηλωτών και γάβγιζε κάθε φορά που οι αστυνομικοί των ΜΑΤ έριχναν δακρυγόνα και πραγματοποιούσαν επιθέσεις κατά των πολιτών.Έγινε το πρόσωπο της χρονιάς για το 2011 και αρκετά παγκόσμια ΜΜΕ αφιέρωσαν ολόκληρα αφιερώματα στον «Θεόδωρο» γνωστό και ως «Λουκάνικο»!«Ο επαναστάτης-σκύλος» τον αποκάλεσαν στο περιοδικό TIME ενώ οι συντάκτες του BBC στο βίντεο που παρουσίασαν για τα επεισόδια του 2011 έβαλαν τον τίτλο: «Ο σκύλος της πρώτης γραμμής στην Ελλάδα».

SOS...Επτά συμβουλές για ιδιωτική σύνταξη

Τι πρέπει να προσέξουμε στην αγορά ενός συνταξιοδοτικού συμβολαίου;
1. Επιλέγουμε πρόγραμμα με ελάχιστη εγγυημένη απόδοση. Με αυτόν τον τρόπο γνωρίζουμε από την έναρξη το ποσό του εφάπαξ η της σύνταξης που θα λάβουμε και σε καμία περίπτωση δεν εξαρτόμαστε από την πορεία των χρηματαγορών. Επειδή πρόκειται για αποταμίευση και επιστροφή των κόπων μιας ζωής θα πρέπει να εκμηδενίζεται το ρίσκο. Το εγγυημένο επιτόκιο τις ώρες που γράφουμε αυτό το άρθρο βρίσκεται ακόμα σε υψηλά επίπεδα (φτάνει μέχρι 3,35%), ενώ στην υπόλοιπη Ε.Ε.., όπου αυτό υφίσταται, δεν ξεπερνάει το 1,5%. Παραμένει δε κλειδωμένο καθ’ όλη τη διάρκεια της αποταμίευσης, χωρίς να υπολογίζουμε τα πιθανά οφέλη που μπορούν να προκύψουν από τις υπεραποδόσεις.