Ο λογαριασμός στο 6

  .....οι της πτέρυγας 6 του Κορυδαλλού, γνωστή και ως πτέρυγα VIP, έχει καλές προοπτικές να εξελιχθεί στο καινούριο in στέκι της μεταπολιτευτικής κιτσογκλάμουρ ψευτομπουρζουαζίας. Όμως το νο-βακάνς της εν λόγω πτέρυγας είναι το ήμισυ της λαϊκής απαίτησης. Το θέμα δεν είναι να τους χώσουμε απλά μέσα, αλλά να σώσουμε και τίποτα από τα κλεμμένα (όσα δε φαγώθηκαν από τις ορδές των συμβούλων και από τις μανικιουρίστες της κυρα-Βίκης). Μέχρι στιγμής το μπαγιόκο που βλέπουμε να μαζεύεται από τους πρώτους θαμώνας της πτέρυγας αγγίζει το ένα κολλαριστό δισεκατομμυριάκι. Έχουμε και λέμε.Στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου έχουμε ένα πενιχρό 20ρικάκι εκατομμύρια από ακίνητα, κινητά κι ευκίν... ε, και λογαριασμούς τραπεζών. Τσίπικα πράγματα.Στην υπόθεση Λαυρεντιάδη και Proton Bank ο λογαριασμός βγάζει περισσότερα λαβράκια. 160 εκ. στο εξωτερικό και 280 εκ. στο εξωτερικό δεσμευμένα σε λογαριασμούς.Οι γλετζέδες της Energa και Hellas Power "αποφέρανε" 180 εκ. σε δεσμευμένους λογαριασμούς.Τέλος, ήδη έχει τσιμπηθεί και ένα κατοσταρικάκι εκ. από τις υποθέσεις των εξοπλιστικών, όπως Tor-M1 και υποβρύχια.
Το κακό βέβαια είναι το εξής. Όλα αυτά είναι ακόμα απλά δεσμευμένα, με την απόδοσή τους στο κράτος να κολλάει σε δύο κυρίως τομείς, από τη μία στην υποστελέχωση της αρμόδιας υπηρεσίας (ενώ σε νοσοκομεία χωρίς κήπο είχαμε 40 κηπουρούς) και από την άλλη στη μη τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση για όλες αυτές τις περιπτώσεις. Επίσης, χρήματα που αφορούν ακίνητα (ειδικά στην περίπτωση του Άκη) δεν είναι και τόσο σίγουρα, καθ' ότι πολλά ακίνητα βαρύνονται από υποθήκες για δάνεια.Άντε να δούμε μπας και ο λογαριασμός της πτέρυγας 6 μας δώσει κάνα ψιλό και δε μας μείνει πάλι η τόγκα.
TopGunZ
 http://orthografos.blogspot.gr/2013/01/6.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+blogspot/yRLKR+%28%CE%9F%CF%81%CE%B8%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%82%29

Δεν υπάρχουν σχόλια: