Οι καλλιτέχνες της χώρας μας που είναι; Γιατί σιωπούν; σιωπή =συνένεση =συνενοχή!

Σ’αυτό το απεχθές  έγκλημα κατά του ελληνισμού που συμβαίνει τώρα, συμβάλλουν με την ηχηρή σιωπή τους όλοι: Έλληνες των γραμμάτων και  τεχνών, έλληνες του καλλιτεχνικού χώρου, ανώτατοι Δικαστικοί και νομικοί της χώρας μας, η Ελληνική αστυνομία, καθώς  και η κεφαλή της εκκλησίας .Αλήθεια που είναι ο Αρχιεπίσκοπος της Ελλάδας, τον άκουσε κανείς ;
Όλοι αυτοί οι κύριοι, με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως ο παγκοσμίως  γνωστός μουσικοσυνθέτης  και μεγάλος πατριώτης Μίκης Θεοδωράκης που έχει ιδρύσει την “κίνηση ανεξάρτητων πολιτών”, κανένας άλλος δεν ακούγεται. Μια παγερή νεκρική σιωπή πλανάται παντού…
σιωπή =συνένεση =συνενοχή!
Οι  καλλιτέχνες  της  χώρας μας που είναι; Γιατί σιωπούν; Μήπως γιατί είναι μπουκωμένοι από τη χούντα του Παπανδρέου και γι αυτό δεν μπορούν να μιλήσουν;
Όπως ο Νταλάρας που ενδιάμεσα της μεγάλης μάσας πέταξε αυτό το κωμικοτραγικό ότι το Αιγαίο ανήκει στα…ψάρια; Ε  ρε, τι κάνει το χρήμα μέχρι πίστη και εθνικότητες αλλάζει σε μερικούς- μερικούς. Ντροπή σας κύριε Νταλάρα!
Εκτός από μερικών χιλιάδων Ελλήνων  εξεγερμένων που κάναμε και κάνουμε ότι μπορούμε, για να ανατρέψουμε τη ξενόφερτη χούντα του ελεεινού προδότη  Παπανδρέου, όλοι  οι υπόλοιποι έλληνες πολίτες, εσείς πρέπει να ντρέπεστε για αυτή σας τη κατάντια !
Ο  μεγάλος πληθυσμός των ελλήνων σιωπά ενοχικά…γιατί άραγε;
Που είναι οι κεφαλές του κάθε τομέα αυτής της χώρας για να προστατέψουν τον λαό και την Πατρίδα; Και γιατί σιωπούν τώρα που η Ελλάδα και ο λαός τους χρειάζεται;
Ντροπή στους καλλιτέχνες της Ελλάδας !
Ντροπή στους έλληνες των γραμμάτων και των τεχνών !
Ντροπή στους έλληνες Δικαστές! Και πιο μεγάλη ντροπή στον Αρχιεπίσκοπο της εκκλησίας που όφειλε να είναι δίπλα στον λεηλατημένο λαό, και αντί αυτού είναι μαζί με τον δικτάτορα Παπανδρέου. Γίνατε συνέταιρος του τυραννικού καθεστώτος. Ντροπή σας κύριε Ιερώνυμε!
Ντροπή στους έλληνες πολίτες-βολεμένους, στο σάπιο σύστημα που βλέπουν μόνο το σήμερα και αδιαφορούν για το αύριο προδίδοντας ιδανικά πίστη και  πατρίδα με τη σιωπή τους!
Ντροπή σε όλους εσάς που είστε καλά κρυμμένοι πίσω από κάθε είδους βολέματος και απαρνιέστε την ίδια σας την Πατρίδα! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
Όλοι εμείς οι “αγανακτισμένοι”,εμείς που δώσαμε τον δικό μας αγώνα με τον οποιοδήποτε τρόπο , και βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τα ΜΑΤ που εξαπόλυσε η χούντα του Παπανδρέου, όλοι εμείς που  βρεθήκαμε σε νοσοκομεία, κι άλλοι εγκλωβισμένοι στο μετρό του συντάγματος με σπασμένα κεφάλια από τα τάγματα  θανάτου του Παπουτσή,  εμείς που φάγαμε ξύλο και αναπνεύσαμε χημικά, όλοι εμείς, σας ανακηρύσσουμε Ενόχους Εσχάτης Προδοσίας!
Εσάς που λουφάξατε στη βόλεψη σας, στη καλοπέραση σας, και αδιαφορείτε επιδεκτικά για τη πατρίδα σας, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ και δε θα πρέπει να λέγεστε έλληνες!
Τις νύχτες θα στοιχειώνουν τα όνειρα σας οι ψυχές των ηρώων προγόνων μας που θυσίασαν ότι πιο ιερό είχαν. Την ίδια τους τη ζωή. Θυσιάστηκαν  για μια ιδέα. Για να ζείτε εσείς ελεύθεροι!
Και τώρα εσείς, γίνατε οι προδότες της ίδιας σας της πατρίδας, οι προδότες της ελληνικής φυλής, οι προδότες των προγόνων σας!
Να είστε σίγουροι πως θα σας κυνηγούν οι Ερινύες ως το τέλος της ζωής σας.
Και από όλους εμάς που αγωνιστήκαμε για Ελευθερία, για Ανεξαρτησία, για Αξιοπρέπεια, θα έχετε το ανάθεμα εσείς και τα παιδιά σας .
Εμείς  σας θεωρούμε ανθέλληνες, και στη συνείδηση μας θα είστε Ένοχοι Εσχάτης Προδοσίας.
Γιατί η σιωπή είναι συνενοχή και προδοσία !

”Αν οι βάρβαροι χάσουν τον πόλεμο έχουν πατρίδες να γυρίσουν πίσω. Εμείς όμως δεν έχουμε που να πάμε”.       ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: