Κυριε Σοσια ληστη...


Κυριε σοσιαληστη,ξεκινήσατε την πολιτικη σας καριέρα με ενα ΨΕΜΑ,''λεφτά υπάρχουν''!!Μην κανετε αλλες δηλώσεις,γιατι ρυπαίνετε το περιβάλον!Καλημέρα κύριε σοσιαληστή!!Καταντήσατε την Ελλαδα δυο ταχυτήτων,νεκρά και όπισθεν!Σε λιγο οι Ελληνες θα ληστευουν τους αλβανούς και τους πακιστανούς!!Ρευστό χρήμα εχουν πλεον μόνο οι ζητιάνοι!!Κυριε σοσιαληστή,δεν υπαρχουν δεξιοί και αριστεροί,αλλα μονο εργαζόμενοι και ανεργοι!!Στιβάξατε τους Ελληνες στην Αθήνα για φτηνά χέρια,(που δέρνουν ακριβά)!Κυριε σοσιαληστη,κάνατε συνεργους σας ακόμη και τη ΓΣΕΕ!Καταργήθηκαν συλλογικές συμβάσεις,8άωρο,εργατικά δικαιώματα οπου ειχε χυθεί αιμα!!Αλλα κύριε σοσιαληστή,οι ΕΛΛΗΝΕΣ ειναι αλλη μορφή ζωής,που δεν πεθαίνει ποτέ!!ΠΑΝΤΑ Η ΝΥΧΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ!!

9 σχόλια:

mary palaiologou είπε...

Καλησπέρα Ευάγγελε! Το σύστημα έχει δουλέψει πολλά χρόνια τώρα και έχει οδηγήσει ένα λαό στην απάθεια και την αδιαφορία στέφοντας τα ενδιαφέροντά του στην κατανάλωση , το life style και την φτηνή , ασταμάτητη διασκέδαση. Οπότε τώρα είναι πλέον εύκολο να δέχεται αδιαμαρτύρητα όσα του φορτώνουν , ανήμπορος να αντιδράσει ,με τον μπαμπούλα της "πτώχευσης" . Ενώ η πτώχευση έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό και εκτός από οικονομική είναι πνευματική , ηθική και ιδεολογική .
Οι ΕΛΛΗΝΕΣ όπως λες είναι άλλη μορφή ζωής , αλλά φοβάμαι ότι έχει διαβρωθεί πολύ βαθειά .....
Καλησπέρα
Μαίρη Π. :)

ΜΠΕΣΣΥ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
evangello είπε...

MARY,ντόντ γουώρυ,μπί χάππυ!!!ειναι η γλωσσα των νεων μορφών!

evangello είπε...

ΜΠΕΣΣΥ,να εισαι καλα!!σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια,αλλα και στη βββουλλλή τα ιδια λένε....λόγια...λόγια...λόγια....γ--ω το μ---ι τους!!!!

ΜΠΕΣΣΥ είπε...

Ευάγγελε, συμφωνώ με όλα!
Μου επιτρέπεις να στείλω κι εγώ ένα μήνυμα στον κ.Σοσιαληστή;
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ...
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ...ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα. Νομίζω ότι κι ο ελληνικός λαός έχει παίξει τον ρόλο του στα όλα όσα συμβαίνουν, κι αυτό το αποδείξαμε περίτρανα στις εκλογές όταν ψηφίσαμε μια από τα γ-ίδια. Έτσι δεν είναι;

Ανώνυμος είπε...

Αγριμιώ,ειμαι μαζι σου!!!!!ΤΟΙΟΥΤΟΣ ΛΑΟΣ,ΤΟΙΟΥΤΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

arista file moy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

evangello είπε...

ανωνυμος και φιλος;;