Κόλαφος για την αστυνομία στο Λονδίνο !

Ο άτυχος άνδρας στο δρόμο, περιμένει βοήθεια..
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας άνδρας ηλικίας 60 ετών, τον οποίο έδειραν και άφησαν αβοήθητο άγνωστοι κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην περιοχή του Ίλινγκ στο δυτικό Λονδίνο.
Ο άνδρας βρέθηκε αντιμέτωπος με τους ταραξίες όταν επιχείρησε να σβήσει φωτιά που είχαν βάλει σε κάδο απορριμμάτων.
Μόλις το θύμα επιχείρησε να σβήσει τη φωτιά, του επιτέθηκαν. Τον έδειραν άγρια και μόλις είδαν την αστυνομία να φτάνει, εξαφανίστηκαν!

Την ίδια ώρα, τα αποτελέσματα της βαλλιστικής είναι κόλαφος για την αστυνομία και ο ισχυρισμός πως ο 29χρονος Μαρκ Ντάγκαν, ο θάνατος του οποίου πυροδότησε τις ταραχές στο Λονδίνο, άνοιξε πρώτος πυρ κατά των αστυνομικών καταρρίπτεται! Το θύμα δεν είχε ανοίξει πυρ εναντίον των αστυνομικών που τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν, ανακοίνωσε η ανεξάρτητη επιτροπή που έχει αναλάβει να ερευνήσει το θέμα. Η Ανεξάρτητη Επιτροπή Καταγγελιών της Αστυνομίας (IPCC) ανέφερε ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι ο Ντάγκαν πυροβόλησε τους αστυνομικούς. Το όπλο που βρέθηκε στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο 29χρονος δεν είχε χρησιμοποιηθεί, όπως έδειξαν οι βαλλιστικές εξετάσεις. Ο Ντάγκαν, πατέρας τεσσάρων παιδιών, σκοτώθηκε την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης της αστυνομίας στο Τότεναμ του βόρειου Λονδίνου από αστυνομικούς που προσπάθησαν να τον συλλάβουν.     ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: