6 Τα μαύρα κοράκια..


2 Λένε, “κόρακας, κοράκου μάτι, δεν βγάζει..”Και πολύ σωστά λένε!Έχετε δει ποτέ, κάνοντας μια αναδρομή στις τελευταίες δεκαετίες της νεώτερης Ελλάδας, κάποιον κόρακα, να έβγαλε το μάτι αλλουνού;Και όταν μιλάω για κοράκια, σίγουρα δεν εννοώ τα πετεινά του Θεού, μα τα μαύρα κοράκια, που τρώνε τις σάρκες του λαού και την ίδια την πατρίδα ΜΑΣ (δεν είναι πατρίδα τους).
Είδε κανένας ποτέ, πώς έκαναν περιουσία τόσοι και τόσοι νεόπλουτοι, που ποτέ τους δεν δούλεψαν, παρά μόνο τον λαό;
Τρέξανε με σπουδή περισσή, να πάρουν λέει την περιουσία του Βοσκόπουλου, γιατί λέει χρωστούσε στην εφορία, λες και δεν τα δούλεψε ο άνθρωπος. Τα δικά του τους μάραναν. Πήγε ποτέ κανείς τους, να ρωτήσει το πόθεν έσχες των πολιτικών, που οι περιουσίες τους δεν συμβαδίζουν με τις αποδοχές τους;Τον Σημίτη, που χαντάκωσε τη μισή χώρα με το σκάνδαλο του χηματηστηρίου στις 23 Σεπτέμβρη του ‘99, κάνοντας 100 δισεκατομμύρια Ευρώ να αλλάξουν χέρια, και το 42% του ΧΑΑ να είναι στα χέρια ξένων επενδυτών απο τότε, τον είδε κανένας στο σκαμνί; Οι δικαστικές έρευνες που έγιναν κατόπιν πάνω στο θέμα αυτό, κατέδειξαν κανέναν υπέυθυνο, για να τον πάνε φυλακή;Είδατε να βάζει ο Κωστάκης η ο Γιωργάκης κανέναν στη φυλακή;”Κράτα με να σε κρατώ, να γαμούμε το λαό..” είναι όλοι τους.
Ως πότε θα ανεχόμαστε την βουλευτική τους ασυλία;
Ως πότε καλυμένοι πίσω απ’ αυτήν θα λυμαίνονται και θα προκαλούν;
Ως πότε θα τους βλέπουμε να κυκλοφορούν ελεύθεροι;
Ώσπου να μας πάρουν τα σπίτια και τα σώβρακα;
Μήπως να σκύψουμε και λίγο, και να τους δώσουμε και λίγη βαζελίνη να γλιστράει καλύτερα;
Τελευταία, μαθαίνω πως ο ανηψιός ενός πολιτικού (αυτουνού που τον χέσαν κάτι περιστέρια μια φορά) ήρθε εδω στον Καναδά μαζί με έναν ακόμη, φέρνοντας μαζί τους πολλά εκατομμύρια Ευρά, απο στημένες απάτες στην Ελλάδα τεραστίων διαστάσεων.. και ενώ οι “εδώ” Έλληνες το έχουν τούμπανο, οι “εκεί” το ‘χουν κρυφό καμάρι !!Αλήθεια, η αρχές της χώρας κοιμούνται; 2 Τελικά, ο λαός πεινάει, κάποιοι άνθρωποι ψάχνουν στο σκοτάδι μέσα στα σκουπίδια για αποφάγια, και κάποιοι συνεχίζουν να λυμαίνονται αυτόν τον τόπο, κάνοντας πράξη την λαϊκή παροιμία, “ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται..” Λύκοι είναι, με μορφή αρνιού.
Αν δεν τους κρεμμάσουν σύντομα, θα φάνε και το μαντρί, μαζί με την περίφραξη.RussellOliver-cash-for-gold Χρυσαφικά χιλιάδων Ευρώ, ανταλάσσονται για ψωροδεκάρικα, απο επιτήδειους εκμεταλλευτές, σαν τον γλοιώδη τύπο απο Νότια Αφρική στην δίπλα εικόνα, που πατάνε στην ανθρώπινη ανάγκη και σε πτώματα για να κονομήσουν.Αυτοκίνητα, σπίτια και περιουσίες αλλάζουν χέρια σε μια νύχτα, κόσμος ψάχνει απελπισμένα τρόπο σωτηρίας και τόπους να μεταναστεύσει. Το αύριο αβέβαιο, το μέλλον σκοτεινό..Οι Έλληνες είναι φιλότιμος και περήφανος λαός,
μα κάποτε πρέπει να αφήσουν στην άκρη τα φιλότιμα και τις αγαθές σκέψεις του κώλου, να σηκώσουν ανάστημα και να κλωτσήσουν πολύ άγρια και παραδειγματικά, κάποιους καλοθρεμμένους κώλους..
Προτού να είναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!        ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: