"Γενιά του Πολυτεχνείου......…


Ξεκαθαρίζω πως στο Πολυτεχνείο πέθαναν πολύ αθώοι και καθαροί πατριώτες.Όμως όπως αποδεικνύει η Ιστορία για κάποιους ήταν ο Δούρειος Ίππος για να μπουν στις συνειδήσεις μας ως "ήρωες επαναστάτες"...

"Αυτοί" και το Πολυτεχνείο που έφτιαξαν θα πρέπει αντί για ήρωες όπως τους θεωρούσαμε στην μνήμη μας, να πάνε στην θέση που τους αξίζει, δηλαδή στην θέση των προδοτών που πολλοί από αυτούς συνεχίζουν και σήμερα τις προδοτικές τους δραστηριότητες από κυβερνητικά και νευραλγικά πόστα.
Αυτοί οι προδότες - πράκτορες, χρησημοποίησαν  την βοήθεια αθώων νέων λόγω της ανάγκης αυτών για ελευθερία...  αργότερα έγιναν θύματα και χάθηκαν. Αυτούς ΜΟΝΟ! όφείλουμε να μνημονεύουμε ως θύματα του σατανικού σχεδίου που έστεισαν σε βάρος της χώρας μας "κάποιοι" με αποκορύφωμα τα γεγονότα στο Πολύτεχνείο και φυσικά την Βόρεια Κύπρο.
Το Πολυτεχνείο ήταν η νίκη των ύπουλων εγκάθετων, ο τότε και τώρα, "προμαχώνας" τους στην έρπουσα ανέλιξη τους στην εξουσίαμε τελικό στόχο τον ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ των Ελλήνων.
Προτείνω την διάδοση αυτού του μηνύματος από όλους όσους, ακόμα έχουν ελληνική συνείδηση.

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΘΩΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΤΕ "ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣΝΕΚΡΟΥΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ "ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ" ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ... ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ!

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ!
ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΦΑΙΡΙΚΑ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΕΙ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ!
Ακολουθεί το κείμενο που ανέφερα στην αρχή.
Η γενιά, που τα «έφαγε» όλα και χρεωκόπησε το κράτος.
Η γενιά, που, για να σωθεί η ίδια,... «πούλησε» τα παιδιά της στο ΔΝΤ 
Γράφει ο Παναγιώτης Τραϊανού

Δεν υπάρχουν σχόλια: