Η ΕΛΛΑΔΑ, οχι μόνο ΔΕΝ ΚΥΒΑΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, αλλα κατοικείται από ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ και frappέλληνες…!!! του Περικλή Αθανασόπουλου

Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΑΡΑΓΜΑΤΩΝ…!!!Όλα τα ΜΜΕ σήμερα πασχίζουν να μας πείσουν ότι τα μεγάλα προβλήματα σε μια κοινωνία δεν μπορεί να τα λύσει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αλλά μόνο οι «δοτικές» συναινετικές κυβερνήσεις…!!!

Η πλάκα είναι ότι και μέσα στα κόμματα έχουν σταματήσει να λειτουργούν τα όργανα και απ, ότι φαίνεται σε λίγο καιρό δεν θα χρειάζονται γιατί « Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ» (είχε πει πριν μερικούς μήνες ο Γ.Α.Π.), και τα κόμματα ( απ, ότι φαίνεται)..!!!
Πώς μπορούμε και ανεχόμαστε τους 10 όλους και όλους δοσίλογους δημοσιογράφους, που κάθε μέρα «μαλώνουν» τον Ελληνικό λαό και τους κυβερνήτες γιατί δεν χαρατσώνουν ακόμα περισσότερο, και γιατί δεν διαλύουν ποιό γρήγορα ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…!!! Δείτε το θράσος του ΜΑΝΩΛΗ ,ναι του αδερφού, πως επικρίνει και μαλώνει τους πολιτικούς που δεν ανταποκρίνονται στα λεγόμενα του. ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, εκεί τους τα «χώνουν « κανονικά…!!! Δηλαδή σε λίγο θα μας πουν ότι δεν χρειάζονται τα κόμματα, τα «κακά» συνδικάτα, οι φορείς, οι σύλλογοι, κλπ..κλπ..κλπ… δηλαδή η κοινωνία δεν πρέπει να είναι οργανωμένη, δεν χρειάζεται να προβληματίζεται, ούτε να σκέφτεται, γιατί για όλα θα αποφασίζουν και θα σκέφτονται αυτοί…!!! Δεν χρειάζονται τα εθνικά συντάγματα, οι εθνικές κυβερνήσεις, και οι εθνικοί νόμοι γιατί θα αντικατασταθούν από τα ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΦΙΡΜΑΝΙΑ…!!!
Θα φτάσουν στο σημείο να μας μοιράζουν το φαγητό με τσιπάκια και μάλιστα θα μας κάνουν να τους εκλιπαρούμε για την δόση μας , αλλιώς είμαστε χαμένοι.Η ΛΥΣΗ…!!! Ο Ελληνικός λαός κατά βάση στο 75% είναι κεντροαριστερών πεποιθήσεων και μπορεί με μιας αν μπορέσει και οργανωθεί να κυριαρχήσει στην κοινωνία…!!!Να συσπειρωθεί ο Ελληνικός λαός σε ένα ΝΕΟ ΜΕΤΩΠΟ κατα της λαιλαπας;Η λύση είναι μία, και μοναδική, ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…!!! Σε κοινωνικό επίπεδο:Σε κάθε σπίτι, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε δήμο, σε κάθε χώρο εργασίας, σε κάθε πολιτιστικό σύλλογο, όπου δήποτε μπορεί να λειτουργήσει η κοινωνία να αρχίσει ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και να συζητάει.• Σε πολιτικό επίπεδο:Όποιος πολιτικός διαφωνεί με αυτά που γίνονται σήμερα για την καταρράκωση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και το ξεπούλημα του Λαού και της ΕΛΛΑΔΑΣ να βγει μέσα και έξω από την βουλή και να ανταποκριθεί η να προκαλέσει σένα ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ…!!!Ολα αυτά όμως δεν γίνονται και ούτε  πρόκειτε να γίνουν γιατι Η ΕΛΑΛΔΑ οχι μόνο ΔΕΝ ΚΥΒΑΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, αλλα κατοικείται από ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ και ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: