Θέλουμε να σωθούμε;

Τώρα, που  μας χωρίζει μια  μόνο σπιθαμή  από την άβυσσο, που χάσκει και περιμένει να μας καταπιεί. Τώρα, που καταποντίζεται η Ελλάδα, αφού επί δύο χρόνια διασύρθηκε βάναυσα, και χωρίς αντίλογο, στο εξωτερικό. Τώρα που στη ρημαγμένη μας χώρα κυκλοφορούν τα θλιβερά φαντάσματα του ενός και πλέον εκατομμυρίου ανέργων, των χιλιάδων αστέγων  που στοιχειώνουν τα βράδια τις πόλεις μας, της στρατιάς των εξαθλιωμένων συμπατριωτών μας  που αναζητούν στα σκουπίδια την τροφή τους, των μικρών μαθητών που λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία, των νοικοκυραίων της μεσαίας τάξης που αναγκάζονται να κλείνουν το ένα μετά το άλλο τις επιχειρήσεις τους.
Τώρα, που οι ανείπωτες θυσίες του λαού μας, για περισσότερο από δύο χρόνια, κατέληξαν σε πρωτοφανές φιάσκο.
Τώρα που στις 8 Φεβρουαρίου  οι μάσκες έπεσαν και οι υποτιθέμενοι «σωτήρες», μας  βυθίζουν αδίστακτα πια το μαχαίρι  στο λαιμό μας, οι εταίροι μας απαιτούν ήδη, εκτός από τον δημόσιο πλούτο μας και τις ίδιες τις σάρκες μας. Απαιτούν αίμα και ανθρωποθυσίες.
Τώρα, σαρώνουν  αλύπητα τα πάντα, αδιαφορώντας  πλήρως αν, έτσι, στερούν από ένα ολόκληρο λαό τη στοιχειώδη ιατρική περίθαλψη, τη στοιχειώδη παιδεία, τη στοιχειώδη διατροφή, τις στοιχειώδεις υπηρεσίες του κράτους πρόνοιας.
Τώρα, που οι εταίροι μας, αλλοίμονο, συμπεριφέρνονται απροκάλυπτα πια ως οικονομικοί δολοφόνοι, μας επιβάλλουν με απύθμενη σκληρότητα  μια γενοκτονία διαρκείας.
 
Πως μπορείς να μην αντιδράς με νύχια και με δόντια;

Πως μπορείς να επιτρέπεις μια επιχείρηση γενοκτονίας να περιλαμβάνει "νόμιμα" μέτρα; Πως μπορεί να είναι νόμιμα τα φονικά αυτά μέτρα που στρέφονται εναντίον ενός λαού σε περίοδο ειρήνης; Πως, αλήθεια, θα μπορούσαν  αυτά να είναι σύννομα, όταν είναι οφθαλμοφανές ότι πρόκειται για απάνθρωπα μέτρα, που  ελάχιστα απέχουν από τα  αντίστοιχα εξοντωτικά στα γερμανικά στρατόπεδα του 2ου Παγκόσμιου Πολέμου; Πως να γίνουν αποδεκτά μέτρα,  που εξαθλιώνουν έναν μικρό ευρωπαϊκό λαό του 21ου αιώνα,  τον αυτοκτονούν και τον μετατρέπουν από κυρίαρχο κράτος σε περιφρονημένη  αποικία του Δ’ Ράιχ;
 
Αν, τελικά, υπογραφεί η τερατώδης αυτή σύμβαση από τους Έλληνες βουλευτές, θα έχουν όλα τελειώσει. Άποικοι και υπηρέτες στον τόπο μας, θα διαβιώνουμε με τα ψίχουλα που θα ευαρεστούνται να μας πετούνε οι δυνάστες μας, οι οποίοι θα εκμεταλλεύονται τον πλούτο μας, το κλίμα μας και το σύνολο της υπέροχης πατρίδας μας.
Και αν υπάρχει χειρότερο….αυτή η προδιαγεγραμμένη καταστροφή εμφανίστηκε ως δήθεν δικό μας λάθος, επειδή δήθεν δεν ήμασταν σε θέση να εκτελέσουμε ορθά τα μεγαλεπήβολα τροїκανικά σχέδια. Και οι δικοί μας αρμόδιοι, αντί να βγουν και να βροντοφωνήσουν,  με όλα τα μέσα και προς κάθε γωνιά της οικουμένης, ότι μας γενοκτούν και μας εξαφανίζουν, συμπεριφέρνονται αντιθέτως  ως να επαναλαμβάνουν τη ρύση του κ. Παπανδρέου ότι «κυβερνά ένα διεφθαρμένο λαό», παραφράζοντάς την για την περίπτωση  σε «λαό ανίκανο και ειδικών αναγκών».

Η καταστροφή της Ελλάδας συνιστά, αναμφίβολα, έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας, για το οποίο, αν και όταν βρεθεί αντικειμενικό δικαστήριο, θα πρέπει να μας χορηγήσει αστρονομικές αποζημιώσεις, για να ξαναφτιάξουμε τη χώρα που μας ρήμαξαν οι εταίροι μας.

Οι πατέρες του Έθνους μας εξακολουθούν να υπογράφουν χαρτιά που βαθαίνουν την καταστροφή μας και μας οδηγούν στο ικρίωμα. Και δε νοιάζονται, για το απύθμενο χάσμα που έχει δημιουργηθεί, ανάμεσα στις αποφάσεις τους και στη λαϊκή βούληση. Αδιαφορούν, ακόμη, και για την αδυναμία τους να περπατήσουν, σαν άνθρωποι, στους ελληνικούς δρόμους, χωρίς να γιουχαϊστούν. Ωστόσο, εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι «μας σώζουν».

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ !
ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΣΕΝΑ, ΕΜΕΝΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ?

Η Δαμόκλειος Σπάθη πάνω από τα κεφάλια μας κουνιέται… Θέλουμε να σωθούμε και τι επιτέλους κάνουμε γι' αυτό;                   http://lyhnoskeomenos.blogspot.com/

2 σχόλια:

ΛΥΧΝΟΣ ΚΑΙΟΜΕΝΟΣ είπε...

ευχαριστώ για την αναδημοσίευση, Ευάγγελέ μου.

ίσως έτσι περισσότεροι το διαβάσουν και ίσως κάποιος από αυτούς αύριο να βρεθεί και αυτός στους δρόμους...

evangello είπε...

τιμή μου Λυχναράκι!!!!!!