Σπέρνουν Μίσος ανάμεσά μας...

Η διχόνοια είναι μια πανάρχαια Ελληνική τέχνη, που την διδάξαμε μαζί με άλλες στον υπόλοιπο κόσμο.
Πολύ φοβάμαι πως είναι μια από τις λίγες που εξασκούνται σήμερα από τους εναπομείναντες Έλληνες, αν όχι η μοναδική. Είμαστε ικανοί να τινάξουμε τα πάντα στον αέρα. Η πλουσιότατη ιστορία μας , αρχαία νεότερη και σύγχρονη φανερώνει του λόγου το αληθές και είμαι σίγουρος πως όλοι αντιλαμβάνεστε τι εννοώ.
Η ιστορία μας βρίθει από λαμπρά επιτεύγματα του πνεύματος, από γενναιότητες ,από ηρωισμούς αλλά και από προδοσίες , φιλονικίες , έριδες , αδελφοκτόνες συγκρούσεις. Α ρε Έλληνες...δεν καταλάβατε ακόμη ότι όλοι παίζουμε το παιχνίδι τους; 
Δεν πήρατε χαμπάρι ότι σπέρνουν την διχόνοια μέσα στον λαό για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα; Το λέει και η Ελληνική παλιά ρήση "διαίρει και βασίλευε". 
Αυτό θέλουν να κάνουν.Να διασπάσουν την συνοχή του λαού,για να μπορούν πιο εύκολα να μας βάλουν στο χέρι.
Ξυπνάτε,όσοι τουλάχιστον εδώ μέσα,έχετε αγαθές προθέσεις,γιατί οι περισσότεροι που σχολιάζουν στο blog είναι κατευθυνόμενοι,και.....έχουν σκοπό να διχάσουν,να παραπληροφορήσουν,και να τρομοκρατήσουν τον κόσμο.

Γι αυτό καθε τι που διαβάζετε,ζυγίστε το καλά πριν αντιδράσετε.
Μέσα σε λίγο διάστημα,κατόρθωσαν να μας χωρίσουν σε φατρίες,όπως είναι οι οπαδοί των ομάδων,που εύκολα μπορεί να μαχαιρώσει ο ένας τον άλλο.
Πού είναι οι αγανακτισμένοι της πλατείας Συντάγματος,μετά από εκείνες τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις; Μπήκαν σε εφαρμογή τα σκοτεινά τους σχέδια και τους διαλύσαν. 
Αυτό θα κάνουν και με την Ελλάδα,αν δεν ξεστραβωθούμε λίγο.
Κι αυτοί που ύποπτα σχολιάζουν όλη μέρα στα blogs και παίρνουν κανένα "ψίχουλο" που τους πετάνε,αύριο που δεν θα τους χρειάζονται πλέον,αφού θα έχει γίνει η δουλειά τους,θα τους πετάξουν στα αζήτητα.
Γιατί η παροιμία λέει.."την προδοσία πολλοί αγάπησαν,τον προδότη όμως κανείς" Ξύπνα Έλληνα πριν να είναι πολύ αργά.
Ολα τα παιχνίδια τους επάνω στην πλάτη σου παίζονται,εκμεταλευόμενοι το Φιλότιμό σου,και την ψυχάρα σου. 
Στις 17 Ιουνίου πήγαινε και ψήφισε με το χέρι στην καρδιά,πέρα από κάθε ιδεολογία που είχες έως τώρα,και που δεν σ έβγαλε πουθενά.Ψήφισε αυτούς που νομίζεις ότι νοιάζονται λίγο περισσότερο από τους άλλους για σένα.
Κάνε αυτό που πρέπει χωρίς φανατισμούς,χωρίς μίσος και χωρίς να κατηγορείς τον διπλανό σου που ψήφισε κάτι άλλο.Και για εκείνον είσαι κάποιος που ψήφισε κάτι άλλο απ ότι εκείνος.
Αρκεί να το κάνατε και οι δύο με σύννεση και λογική.
Νίκος Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: