Τοπ καλοκαιρινοί προορισμοί 2012 Top summer destinations 2012 in Greece !



Αυτή είναι η εποχή που όλοι σκεφτόμαστε που θα πάμε για διακοπές. Για να σε διευκολύνω λοιπόν, ορίστε 5 επιλογές νησιών που αναλόγως με το στυλ σου θα λατρέψεις...!Σαντορίνη: είναι το πιο ρομαντικό νησί στον κόσμο και ιδανικό για διακοπές με το έτερον σου ήμισυ.
Μπορείτε να περάσετε φανταστικές στιγμές αγκαλιασμένοι καθώς θαυμάζετε το ηλιοβασίλεμα στην Οία, να πλατσουρίσετε χαρωπά (και όχι μόνο) στην λευκή, κόκκινη και μαύρη παραλία καθώς και να διασκεδάσετε μέχρι το πρωί στα πολυάριθμα νυχτερινά μαγαζιά της. Επίσης, άμα σου σπάσει τα νεύρα η αγάπη σου μπορείς πάααρα πολύ άνετα να πάρεις το καραβάκι που κάνει το γύρο του νησιού και να τον/την ρίξεις στο ηφαίστειο. Αν βαριέσαι να το κάνεις όλο αυτό υπάρχει και η ξακουστή Καλντέρα, μια λεκάνη 300 μέτρων, που πιστεύω ότι άμα πέσει κάποιος από κει δεν νομίζω να σε ξαναενοχλήσει!
  • Σίφνος: πρόκειται για τον πιο chic προορισμό του 2012 και το πιο κατάλληλο μέρος για να χαλαρώσεις. Έχει εκπληκτικές παραλίες που μπορείς να λιαστείς χωρίς να πετύχεις τις περιπτώσεις από το προηγούμενο άρθρο μου (Τοπ περίεργοι της ακροθαλασσιάς...!). Γραφικό νησάκι για άνω των 25! Για το βράδυ έχει κλασσάτα μπαρ για να πιεις το ποτό σου και αν έχεις διάθεση για κλάμπινγκ μέχρι το πρωί... ΑΤΥΧΗΣΕΣ! Δεν έπρεπε να είχες κατέβει στην Σίφνο, τζάμπα οι 5 ώρες ταξίδι! ‘Επρεπε να είχες παραμείνει στο πλοίο και να γυρνούσες στον Πειραιά που είναι δίπλα από την παραλιακή και κοντά στο στοιχείο που ζητάς! Το μόνο που υπάρχει σχετικό με κλάμπινγκ είναι ένα μπαράκι που είναι γεμάτο με τη νεολαία του νησιού και δύο afterάδικα που είναι απλά.... σαπίλα!
  • Ίος: είσαι φοιτητής/φοιτήτρια και θες να γνωρίσεις ομοίους σου από όλα τα μέρη της Ελλάδας; Είσαι στο σωστό μέρος! Η Ίος έχει αναδειχθεί τελευταία το πιο hot φοιτητονήσι! Ό,τι αναζητάς βρίσκεται εκεί: Κλάμπινγκ; Ναι! Παραλίες με γκομενάκια; Ναι! Άμα είσαι κι από τα φυτά της σχολής πάλι οφείλεις να επισκευτείς την Ίω! Γιατί; Καταρχάς είναι το νησί του Ιπποκράτη (πατέρα της Ιατρικής u know?) οπότε αν είναι αυτή η επιστήμη σου θα το λατρέψεις μόνο και μόνο γι' αυτό. Ε, είναι και φίσκα στα ερείπια και στα αρχαία,εεεεεεεε σόρρυ, εννοούσα αξιοθέατα, άρα θα σου αρέσει φαντάζομαι... Αααα, και προετοίμασε λίγο το στομάχι σου γιατί θα πέσει τρελό μπομπίδι...
  • Ελαφόνησος: είσαι λίγο άπλυτος, χίπης, με τζίβες και γουστάρεις εναλλακτικό τουρισμό... αυτό είναι το μέρος σου!(Εντάξει υπάρχει και η Ανάφη και η Δωνούσα, αλλά είπα να μην το παρακάνω!) Αυτό το νησάκι στο νότιο άκρο της Πελοποννήσου φημίζεται για το κάμπινγκ του το οποίο είναι πολύ οργανωμένο, όμως ακούγεται ότι είναι ελαφρώς πιασοκωλίδικο... δεν πειράζει! Θα πάρεις εσύ την σκηνή σου και θα κάνεις ελεύθερο! Τώρα βέβαια υπάρχει και ο κίνδυνος να σε πιάσει το λιμενικό και να τρέχεις... Αλλά αυτή είναι η ομορφιά του ελεύθερου: η αίσθηση του κινδύνου που σου δημιουργεί και η στενή (μα... πολύ στενή λέμε) επαφή με τη φύση!
  • Σκιάθος: μετά την Μύκονο και την Πάρο έρχεται η ταπεινή Σκιάθος να ταράξει τα νερά και να πρωτοστατήσει στις ειδήσεις του Star σχετικά με την καλοκαιρινή διασκέδαση των νέων! Είναι λίγο ακριβό, αλλά έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές. Τα βράδια το νησί λέει βουλιάζει. Δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις και να το διαπιστώσεις για τον εαυτό του. Προτείνω να πας με μεγάλη παρέα ώστε να μπορείτε να χωριστείτε σε μικρότερα γκουπάκια για να επισκεφθούν όλοι ο,τι τους ταιριάζει! 
Υ.Γ.: Αν είσαι κορίτσι που γουστάρεις άντρα με στολή η καλύτερη επιλογή για σένα είναι προφανώς η Μυτιλήνη... ;-) (qqq ♥)http://zisemazimas.blogspot.gr/
                                                                                                        Αδιάβαστη

Δεν υπάρχουν σχόλια: