ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΧΙ ΛΑΜΠΙΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Λεφτά υπάρχουν, για στολισμούς και λαμπάκια ΔΗΜΑΡΧΟΙ ;ΑΙΔΩΣ.

«Κόβουν το ρεύμα σε 30.000 οικογένειες το μήνα. Ντροπή…!»Κάθε μήνα πραγματοποιούνται περίπου 30.000 διακοπές ρεύματος, λόγω χρέους, όπως προκύπτει από έγγραφο του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

....σκεφτεται η κυβερνηση ...γλυτωσατε το πετρελαιο πηγαινοντας στα κλιματιστικα ε λαμογια ? Ε τωρα θα βαλουμε χαρατσι και στο κλιματιστικο. Το επομενο μέτρο θα ειναι τα ξυλα και οι ηλεκτρικες κουβερτες...κατόπιν,ιδιωτικοποίηση....ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΟΥ.

Ρώτα  ρε κύκλωπα τούς Γερμανούς, που τους πείσανε πρίν κάποια χρόνια να ιδιωτικοποιηθεί το νερό και τώρα τρέχουν και κάνουν πορείες να δημοσιοποιηθεί πάλι γιατί έφτασαν να έχουν το ακριβότερο νερό στην Ευρώπη. Η ιδιωτικοποιήση τον μόνο που ΔΕΝ συμφέρει είναι ο καταναλωτής. Η λύση είναι να φύγουν ρεμάλια και κηφήνες, όχι να δώσεις την εταιρεία σε κάποιον μεγαλοκαπιτάλα ή πολυεθνική, που το μόνο που τους νοιάζει είναι το ROI (Return On Investment) και δεν βλέπουν ανθρώπους, μόνο νούμερα.....αλλά αφού δεν σας βαράνε όλοι οι καταναλωτές στάση πληρωμών κανά-δυό μήνες να πάθετε πολιτισμικό σόκ, καλά κάνετε ρεμάλια.
1  Το 68% των Ελλήνων ζει κάτω από το όριο της φτώχειας.
2 Πάνω από το 40% εισοδημάτων μας διατίθεται για το ενοίκιο ή την αποπληρωμή στεγαστικού δανείου.
3 Η ανεργία έφτασε το 25% και περισσότεροι από 1.200.000 Έλληνες δεν έχουν δουλειά.
4 Η ανεργία στους νέους ξεπέρασε το 60%!
5 Οι άστεγοι στη χώρα μας αυξήθηκαν κατά 25%, σε σχέση με το 2009, και ανέρχονται σε 20.000 συνολικά.
    Τόσα παίρνουν οι εργαζόμενοι στην ΔΕΗ - Όλοι οι μισθοί
Αν μας κυβερνούσαν «γαϊδούρια» θα ήταν σίγουρα καλύτερα! Δεν θα θυσίαζαν μία χώρα, ένα έθνος, για να διαφυλάξουν  συντεχνιακά τους κεκτημένα και την οικογενειακή τους οικονομική ευρωστία. Δεν θα ψήφιζαν τέτοια δολοφονικά μέτρα   για να εξασφαλίσουν  την στήριξη των τραπεζιτών  και να φορτώσουν στην πλάτη των Ελλήνων ακόμη 31,5 δίς.
BAN 

Δεν υπάρχουν σχόλια: