Ο λαός περιμένει από τους Δικαστές της Χώρας να αναδειχθούν νέοι ήρωες- «Πολυζωϊδηδες»

polizoidis olomeleia2 Στις κρίσιμες αυτές στιγμές, που οι ξενοκίνητες δυνάμεις καταπατούν κάθε έννοια δικαίου , Συντάγματος, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και Εθνικής Κυριαρχίας, όπως άλλωστε επιδιώκουν εδώ και 182 χρόνια, ο λαός περιμένει από τους Έλληνες Δικαστές και ειδικά από τους ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ να σταθούν αλύγιστοι και ανεπηρρέαστοι προσηλωμένοι στο καθήκον που ορκίστηκαν και τάχθηκαν να υπηρετούν .
Οι διατάξεις  που εκδόθηκαν σε εφαρμογή των "Μνημονίων", είτε με το πρόσχημα ψηφισμένων νόμων με απειλή κομματικής πειθαρχίας, είτε μέσω των εικονικών Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου,  έχουν καταντήσει το Σύνταγμα ένα λαογραφικό ιστορικό κείμενο, αντί για «πνεύμονα» Δημοκρατίας που πρέπει είναι .
Ο Έλληνας Δικαστής πρέπει να δώσει και πάλι ένα παγκόσμιο μάθημα ανδρείας , ότι δεν καταθέτει τα νομικά του όπλα, δεν θυσιάζει την ανδρεία του,   δεν ανέχεται καταπατήσεις του Συντάγματος, ούτε ευτελισμό στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων . 
*Για τον ήρωα Πολυζωϊδη, Πρόεδρο Δικαστηρίου στη δίκη του Κολοκωτρώνη , που δεν υπέκυψε δουλοπρεπώς στη Τρόϊκα του Όθωνα μπορείτε να πληροφορηθείτε αναλυτικά ΕΔΩ και να δείτε την εξαιρετική ταινία κάντε αναζήτηση με τίτλο «Η Δίκη των Δικαστών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: