ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ

Απαραίτητα Στοιχεία για την Εισαγωγή της Πολυκατοικίας
στο Σύστημα 
από τον Διαχειριστή
Με την εφαρμογή που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:https://www1.gsis.gr/gsisapps/oilbft/login/login.htm οι εγγεγραμμένοι χρήστες του TAXISNET, με τη χρήση των προσωπικών τους κωδικών μπορούν να δημιουργήσουν το προφίλ της πολυκατοικίας που είναι απαραίτητο για την υποβολή των αιτήσεων των ενοίκων για την χορήγηση επιδόματος εφόσον προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης και πληρούν τα κριτήρια που έχουν καθοριστεί.
  1. ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΗΣ ΔΕΗ
  2. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΕΝΟΙΚΩΝ
  3. ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
*στις οικοδομές με Ωρομετρητές ή Θερμιδομετρητές αντί για χιλιοστά χρησιμοποιείτε τον συντελεστή  που αναγράφεται στη Συγκεντρωτική Κατάσταση.
Για την Υποβολή Αίτησης για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης θα πρέπει ο κάθε ένοικος διαμερίσματος να ακολουθήσει την παρακάτω
διαδικασία:
  1. Πηγαίνετε στο http://www.gsis.gr και κάνετε κλικ στο σύνδεσμο «Επίδομα Κατανάλωσης Πετρελαίου Θέρμανσης» και στη συνέχεια στο https://www1.gsis.gr/gsisapps/oilbft/
  2. Για να εισέρθετε στο σύστημα πρέπει να εισάγετε τους κωδικούς σας πρόσβασης στοTaxisnetΌσοι δεν διαθέτουν κωδικούς
    πετρέλαιο θέρμανσης
    πρόσβασης για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Γ.Γ.Π.Σ. (TAXISnet), μπορούν να συνδεθούν χρησιμοποιώντας ωςUsername τον ΑΦΜ τους και ως Password τον αριθμό ειδοποίησης ενός εκ των εκκαθαριστικών σημειωμάτων των τελευταίων πέντε (5) ετών.
  3. Αφού επιλέξετε «Είσοδος» και εισέρθετε στο σύστημα, κάνετε κλικ στο «Υποβολή/Διαχείριση Αίτησης» και στη συνέχεια στο «Συμπλήρωση Αίτησης»
  4. Στην επόμενη οθόνη, (και αφού κάνετε κλικ στο «Δηλώνω υπεύθυνα ότι όλα τα στοιχεία της αίτησης που πρόκειται να υποβάλλω είναι αληθή.») συμπληρώνετε προσωπικά στοιχεία και στοιχεία του διαμερίσματος σας.
  5. Θα σας ζητηθεί ο αριθμός κοινόχρηστης παροχής ρεύματος και το ΑΦΜ του διαχειριστή της πολυκατοικίας και τα παρακάτω προσωπικά σας στοιχεία:
  • ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΔΕΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΔΕΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΗΣ
  • ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΑΦΜ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Ή ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΤΟΣ
  • ΑΦΜ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
  • ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΙΒΑΝ + ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ 1ου ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: