.Στην εποχή της πληροφορίας οι μπλόγκερς άρχισαν να περνάνε τις πόρτες των Αστυνομικών Τμημάτων


Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
Δυστυχώς οι φόβοι και των πιο ακραίων συνωμοσιολόγων άρχισαν να αποτελούν την πραγματικότητα μας.
Πριν 7 χρόνια, με την έναρξη της κρίσης 10-15 άτομα, είπαμε να κάνουμε την ηλεκτρονική μας επανάσταση, ακολουθώντας τα χνάρια των αφυπνιστών του δυτικού κόσμου.
Στο διάστημα αυτό πάνω από 30.000 μπλογκς και σελίδες δημιουργήθηκαν στην ελληνική διαδικτυακής μας πραγματικότητας. Σήμερα με το ζόρι είμαστε 15-20 μπλογκς και σελίδες που έχουμε παραμείνει ενεργοί!
Τεράστιο ποσοστό των πάλαι ποτέ φίλων απορροφήθηκαν από το σύστημα, ξεπουλήθηκαν σε συμφέροντα εβραίων, αμερικανών, τούρκων, βούλγαρων και ρώσων. Και από τότε από την 2.500-3.000 θέση βρέθηκαν στην δεκάδα.
Ένα εξίσου μεγάλο μέρος ξαφνικά «βρήκαν δουλειά» φυσικά στο ελληνικό δημόσιο… και η αντισυστημική τους δράση πλέον ήταν αντίθετη με τη δουλειά τους, οπότε προτίμησαν το 1000 του δημόσιου τομέα από τα 40-50 ευρώ της adsense που βγάζουν τα μπλογκ κατά μέσο όρο το μήνα.
Κάποιοι που είχαν την ατυχία να έχουν εκκρεμότητες με το δημόσιο (οφειλές κλπ) εξαναγκάσθηκαν σε κλείσιμο.
Και όμως όλα αυτά αυτοί που σήμερα μας κυβερνάνε πριν από 1,5 χρόνο τα καταδίκαζαν και θεωρούσαν τους μπλόγκες την δύναμη της αληθινής ενημέρωσης.
Σήμερα έχουν περάσει τον χειρότερο νόμο, που μας καταδικάζει όλους στην αφάνεια, που δίνει υπερεξουσίες στις διωκτικές αρχές και φυσικά θα μας κλείσει σε χρόνο ρεκόρ.
363
Η αρχή έγινε από από την μήνυση επειδή κάποια εξέθεσαν τους υπουργούς στην Αίγινα. Να το θυμηθείτε αυτή θα είναι η δικαιολογία να κλείσουν όλα τα αντισυστημικά μέσα της χώρας. Μετά σήμερα κιόλας η συντάκτρια του allnews.gr έφαγε την πρώτη μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων που αφορά τους αεροψεκασμούς, τα εμβόλια και την «κλιματική αλλαγή».
Και αυτή φίλοι είναι η αρχή Φυσικά θα θυσιάσουν και συστημικούς δημοσιογράφους τύπου Πρωτοσάλτε, έτσι για να δείξουν ότι είναι αμερόληπτοι…
Μόνο που από πίσω από αυτούς βρίσκονται δικηγόροι κορυφές, ενώ πίσω από εμάς είναι μόνο το 40 ευρώ της adsense…
Καληνύχτα Ελλάδα
Ας πρόσεχες, τις επιλογές σου πλέον θα τις πληρώσεις πολύ ακριβά…
Βλέπεις αυτοί οι μπλόγκερ είναι που ξεκίνησαν όλα τα κινήματα (Υπέρβαση, Δεν πληρώνω κλπ), αυτοί ήταν που διοργάνωσαν τις τεράστιες συγκεντρώσεις του 2011, αυτοί ήταν που με νύχια και με δόντια σε ενημέρωναν για τα capital control για το psi για τη χρεωκοπία του 2012, για τα αεροπλάνα μεγάλα με λεφτά που ερχόταν νύχτα… Αυτά που δεν σου είπε κανείς 6 χρόνια τώρα…
Είναι αυτοί που σου λένε η χώρα ΔΙΑΛΥΕΤΕ και ότι η κυβέρνηση και όλοι οι πολιτικοί σε έχουν πουλήσει σε μασώνους, σε εβραίους και σε ξένα συμφέροντα.
Είναι αυτοί που σου μίλησαν για το σχέδιο τριχοτόμησης της χώρας, για τις προφητείες, για την Αμφίπολη, για τον Αριστοτέλη…
Χωρίς αυτούς φίλε αλήθεια ποιανού αλήθεια θα ξέρεις;
ΥΓ Συνεχίζουμε όσο θα αντέξει η τσέπη μας, μετά θα πέσει μαύρο… και την ίδια ώρα με το πρώτο αεροπλάνο για έξω… Γιατί τότε θα έχει φύγει και το τελευταίο ψήγμα ελευθερίας σε αυτή τη χώρα… γιατί τότε δεν αξίζει να μένει κανείς… Ας την κάνουν Μπαγκλαντές, αφού ο Έλληνας ή θα έχει μεταναστεύσει ή θα είναι στη μερίδα της κατηγορίας κότα λυράτη…
Εγώ σε τέτοια «Ελλάδα» δεν θα μείνω!
Προτιμώ να είμαι εις γνώσιν μου δούλος, παρά υποδουλωμένος «ελεύθερος».
Ζαχαρίας over and out…

http://www.e-koutsobola.gr/2016/08/blog-post_568.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: