"Η Ελλάδα πέθανε τελείωσε δεν υπάρχει άλλο"

kostas_mpehΕίπε κατά λέξη ο κ. Κώστας Μπέης: "Η Ελλάδα πέθανε τελείωσε δεν υπάρχει άλλο"  αυτή η δήλωση δείχνει πόσο ενορχηστρωμένο είναι το παιχνίδι μεταξύ των προδοτών πολιτικών, και αυτών που εμφανίζονται ως Εθνοσωτήρες.Οι πολιτικοί πουλάνε την Ελλάδα, και οι πρώην σύμβουλοι τους όπως ο καθηγητής Κώστας Μπέης μας καλούν να παραδοθούμε άνευ όρων εφ όσον “ Η Ελλάδα πέθανε τελείωσε δεν υπάρχει άλλο”Και οι μεν και οι δε στην υπηρεσία του Σιωνισμού.
κ. Κώστα Μπέη η Ελλάδα δεν πέθανε, ήρθε η δική σας ώρα να πεθάνετε διότι ήρθε η ώρα να πεθάνει το δικό σας πολιτικό σύστημα στο οποίο είσαστε και εσείς σύμβουλος.κ. Κώστα Μπέη πέθανε το δικό σας πολιτικό τερατούργημα, κομματοκρατία του τεμαχισμού του Ελληνικού Έθνους. Δεν έχετε καταλάβει κ. Κώστα Μπέη τι σας ετοιμάζει το Ελληνικό Έθνος !
κ. προδότη Μπέη εσείς δεν είσαστε ο σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου που δανειζόταν αφειδώς και υποθήκευε το μέλλον μας ; Τώρα τι ρόλο πάτε να μας παίξετε ; Του εθνοσωτήρα που μας καλεί να παραδώσουμε τα όπλα ;Όσο υπάρχει έστω και ένας Έλληνας σε αυτήν την χώρα  κ. προδότη Κώστα Μπέη,  Η Ελλάδα θα ξαναγεννηθεί και εσείς όπως και οι άλλοι ιθύνοντες πολιτικοί και σύμβουλοι τους για αυτήν την κατάντια της Πατρίδας μας θα οδηγηθείτε στο ΓΟΥΔΙ, εκεί είναι και ο δικός σας χώρος !     http://www.epanellinismos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: