SOS.....Νεκρός 53χρονος διαδηλωτής!!!


Νεκρός 53χρονος διαδηλωτής. Ο άτυχος 53χρονος είχε διακομιστεί από νωρίς στον Ευαγγελισμό. Την ίδια ώρα δεκάδες είναι οι τραυματίες οι οποίοι διακομίστηκαν στον Ευαγγελισμό και άλλα νοσοκομεία της Αθήνας.Το ρεπορτάζ συνεχίζεται με τα δρώμενα λεπτό προς λεπτό.15:08 Μάχη μεταξύ κουκουλοφόρων και διαδηλωτών του ΠΑΜΕ την πλατεία Συντάγματος. Οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ εχουν δημιουργήσει ανθρώπινη αλυσίδα ώστε να μην μπορέσουν οι κουκουλοφόροι να διαλύσουν την μέχρι τώρα μεγαλειώδη ειρηνική διαδήλωση.
15:10 Πριν λίγα λεπτά μέλη του ΠΑΜΕ απομάκρυναν τους κουκουλοφόρους προς την οδο Σταδίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία της αστυνομίας παραμένει διακριτική.
15:13Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ένας σόβαρα τραυματισμένος ο οποίος έπεσε από ύψος. Οι πρώτες πληροφορίες λένε οτι ο τραυματίας φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
15:17
Ακόμα μια απομάκρυνση των κουκουλοφόρων απο μέλη των ΠΑΜΕ.
15:20
Η αστυνομία δεν έχει επέμβει ακόμα ενω οι μάχες μεταξύ κουκουλοφόρων και μελη του ΠΑΜΕ συνεχίζονται.
15:25
Οι διαδηλωτες εχουν μετατοπιστεί προς την οδό Όθωνος και την Βασ.Αμαλίας.
15:28
Οι κουκουλοφόροι πετούν πέτρες προς τους διαδηλωτές. Ενώ οι πληροφορίες λένε για τους πρώτους τραυματίες
15:29
Εμφανίστηκαν οι διμοιρίες των ΜΑΤ στους δρόμους γύρω απο την πλατεία Συντάγματος αλλά και στις σκάλες του metro πάνω στη πλατεία.
Το ΠΑΜΕ απομακρύνθηκε από το σημείο των συγκρούσεων.
15:33
Στον Ερυθρό Σταυρό με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μεταφέρθηκε ο διαδηλωτής του ΠΑΜΕ που έπεσε από το τείχος μέσα στην πλατεία.
15:35
Οι διμοιρίες των ΜΑΤ εχουν κυκλώσει την πλατεία Συντάγματος ενώ τα μέλη του ΠΑΜΕ επέστρεψαν μπροστά από το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη και περιφρουρούν την πορεία.
15:45
Η ατμόσφαιρα στην πλατεία Συντάγματος και στους γύρω δρόμους ειναι αποπνικτική απο τα χημικά της αστυνομίας.
15:51
Επιστρέφουν οι διαδηλωτές στην πλατεία Συντάγματος που είχαν εγκλωβιστεί στην Ερμού και στη Φιλελλήνων μετά τα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ κουκουλοφόρων και μελών του ΠΑΜΕ
15:52
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο τραυματίας που μεταφέρθηκε νωρίτερα στον Ευαγγελισμό, ειναι κλινικά νεκρός.
16:09
Το υπουργειο Υγειας διαψευδει τις πληροφοριες που ανέφεραν οτι ο τραυματιας που μεταφέρθηκε νωριτερα στο Ευαγγελισμό είναι κλινικά νεκρός.
16:12
Οι διαδηλωτές ξαναμαζεύονται στην πλατεία
16:50
Ξεκίνησαν και πάλι τα επεισόδια στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος μεταξυ κουκουλοφόρων και αστυνομικών
16:55
Αποχωρεί το ΠΑΜΕ απο την πλατεία Συντάγματος
17:12
Συσπειρώνεται ξανά ο κόσμος και στην πάνω πλευρά της πλατείας Συνάγματος αλλά και στην κάτω. Στους γύρω δρόμους οι μάχες συνεχίζονται με τους κουκουλοφόρους
17:46
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδόθηκαν απο τον ΣΚΑΙ ο τραυματίας που πριν λίγες ωρες είχε μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις είναι νεκρός.
17:50
Κατέληξε πριν λιγα λεπτά ο 53χρόνος οικοδόμος που είχε μεταφερθεί πριν λίγες ώρες στον Ευαγγελισμό.
18:03
Ο Δημήτρης Κοτσαρίδης κατέληξε πριν λίγη ώρα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Είχε μεταφερθεί λίγο μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν στην πλατεία Συντάγματος μεταξύ των κουκουλοφόρων και των μελών του ΠΑΜΕ οταν οι δεύτεροι προσπάθησαν να τους απομακρύνουν από την διαδήλωση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αίτια θανάτου του άτυχου 53χρονου ήταν ανακοπή καρδίας.        TOOK IT

Δεν υπάρχουν σχόλια: