Το σενάριο είναι φρικιαστικό…



Τελικά η Τρόικα πέτυχε αυτό που ήθελε. Και παρουσιάστηκε ότι μας έκανε τη μεγαλύτερη χάρη στον κόσμο για την οποίαν πρέπει να την προσκυνήσουμε και να την ευχαριστούμε μέχρι το αιώνα τον άπαντα, και πλήρωσε τις Ελληνικές μεταχρονολογημένες επιταγές που είχαν στα χέρια τους και κινδύνευαν χάσουν τα λεφτά τους,  και τους τόκους πήραν, και ανέλαβαν τη Διαχείριση της Ελλάδας, όπως μπαίνει στην εταιρεία σου η Τράπεζα, όταν σου κατάσχει την επιχείρηση! Και η Ελλάδα, το 2020 πάλι θα είναι καταχρεωμένη στου ίδιους τοκογλύφους, με το ίδιο ποσοστό χρέους επί του τζίρου της, δηλαδή θα χρωστάει πάλι το 120% του ΑΕΠ. Εν τω μεταξύ θα έχουν αποσπάσει με όλα τα νόμιμα μέσα που οι ίδιοι έχουν σχεδιάσει, ολόκληρο τον πλούτο της Ελλάδας! Πρόκειται για μια σκέτη «Φρίκη», μια «Αδικία» και μια «Προδοσία» που θα μας… βρυκολακιάζει μέχρι να πεθάνουμε, αν δε μας πεθάνει πριν την ώρα μας…


Εκτός, βέβαια, αν πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας! Το Μήνυμα απευθύνεται στους Έλληνες που ακόμα δυσπιστούν και δε δηλώνουν τη συμμετοχή τους στο κίνημά μας! Θα είναι ασυγχώρητοι γιατί αδράνησαν, γιατί δε τόλμησαν, γιατί δεν έκανα κάτι! Δεν έκαναν  τίποτα. Μη σπαταλάτε το μοναδικό όπλο μας. Το «Κλικ-Μέλους» στη «Σιωπηλή Πλειοψηφία» Είναι ο μόνος τρόπος να μεταλλαχτούμε σε μια Πανίσχυρη «Ηχηρή και Βροντερή Πλειοψηφία» και να τους αλλάξουμε τα σχέδια! Τα ΜΑΤ δεν  μπορούμε να τα πολεμήσουμε. Το εκλογικό τους σύστημα, όμως μπορούμε…Στείλτε το «Δωδεκάλογο της Δημοκρατίας» σε όλους τους γνωστούς σας. Τα λέει όλα. Ποια είναι η Ρίζα του προβλήματος και Ποια η Μοναδική Λύση του. Διαβάστε παρακάτω για να πειστείτε ότι πρέπει να δράσουμε αμέσως…


Οι Τραπεζίτες, εξασφάλισαν την αυτοδυναμία τους με τα 30 δις του PSI, τους τόκους θα τους πληρώσουμε…εμείς…τα μόνιμα θύματα…για να μη τα πληρώσουν οι ίδιοι και για να συνεχίσουν να θησαυρίζουν, στέλνοντας τα εκατομμύρια των Ελλήνων στη δυστυχία της δεκαετίας του 1950!

Και ακόμα χειρότερο. Η Τρόικα, Εξασφαλίζει τα κλοπιμαία του Κομματικού Κράτους των Στελεχών των Δύο Κομμάτων Εξουσίας και ορισμένων άλλων μικρών Κομμάτων που συμμετέχουν στο φαγοπότι, ώστε ο Στρατός τους που είναι φυτεμένος παντού, (και οι Πολιτικοί υπάγονται στα Golden Boys) για να συνεχίζει η Τρόικα, να συνεργάζεται μαζί τους δίνοντας τους όλες τις δουλειές του Κράτους, μέχρι βέβαια να μπουν για καλά στο τέρμα του λαβύρινθου της Κομματικής Διείσδυσης της Δημόσιας Διοίκησης. Μόλις ανακαλύψουν όλες τις τρύπες της διαρροής του Δημόσιου Χρήματος που έχουν δημιουργήσει τα Κομματικά Στελέχη των δύο Συμμοριών που υπάρχουν στα πιο απίθανα σημεία του Κράτους, τότε, να είστε σίγουροι ότι θα τους πετάξουν με μια κλωτσιά από το παράθυρο, θα βάλουν και αρκετούς στη φυλακή, έτσι για τα μάτια του κόσμου και να παραμείνουν οι απόλυτοι κυρίαρχοι της Ελλάδας, να συνεχίσουν να μας αρμέγουν με το δικό τους πλέον τρόπο και Μεθόδους των Αγορών, (Hedge Funds, Μόχλευση, CDS και ότι άλλο υπάρχει στο καζάνι των Χρηματοπιστωτικών και Επενδυτικών Παιγνιδιών). Με τον απόλυτο έλεγχο ορισμένων Ευρωπαικών Κρατών όπως είναι η Ελλάδα, Πορτογαλία, Ισπανία, πιθανόν και Ιταλία και Βαλκανικές χώρες, η χειραγώγηση των Επενδύσεων και των Στοιχημάτων, θα είναι πολύ πιο εύκολη, πέρα από τα απίθανα Κέρδη που θα αντλούν από τα αυτά τα Κράτη, διοικώντας τα με τη γνωστή Οργάνωση και Παραγωγικότητα που τους διακρίνει, έχοντας εξασφαλίσει, βέβαια τους τριτοκοσμικούς μισθούς που φρόντισαν έγκαιρα! Αυτός είναι ο τελικός στόχος της Σχέδιου Κυριαρχίας των Ισχυρών, που το δοκιμάζουν στην Ελλάδα για να το συνεχίσουν και σε άλλα Κράτη.

Ποιο απλά, εκμεταλλεύονται με τον πιο Αισχρό και Απάνθρωπο τρόπο όλους τους «Καταπληκτικούς Μηχανισμούς της Παραγωγικής Διακυβέρνησης (Διοίκησης) που διαθέτουν, αδιαφορώντας τελείως για τη δυστυχία που προκαλούν σε εκατομμύρια Ανθρώπους!

Θέλουν να εξασφαλίσουν εκ του ασφαλούς και τα δύο είδη των Παγκόσμιων Κερδών του Καπιταλισμού: Και τα Εύκολα των «Αγορών» και τα Δύσκολα «Οργανικά» των Πολυεθνικών, εξαφανίζοντας παράλληλα όποιο Ανταγωνισμό τους απειλεί!

Γκρεμίζουν, με δυο λόγια την ευημερία που απόλαυσαν εκατομμύρια πολίτες της Δύσης για να τους επαναφέρουν στα προηγούμενα επίπεδα της δυστυχίας και της μιζέριας, λέγοντας μας κατάμουτρα:

Δεν αξίζετε αυτά που σας δώσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Θα τα εξασφαλίσουμε μόνον για τους δικούς μας Πολίτες, που είναι Πολιτισμένοι, Πειθαρχημένοι, Συνεπείς, και Αξιόπιστοι! Σας δώσαμε την ευκαιριά και Εσείς δε τα καταφέρατε!

Δε λένε, όμως, οι Αχρείοι, ότι ουδέποτε μας έδωσαν το πολύτιμο “Know-How” της Παραγωγικής και Δίκαιης Διακυβέρνησης που διέθεταν. Αντίθετα, μας έδιναν με μεγάλη ευκολία τα Θαλασσοδάνεια, στοχεύοντας στην Απόλυτη Κυριαρχία τους στο Κράτος μας.

Όταν ο Δανειστής Δανείζει ένα Κράτος ή έναν Πολίτη,γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμήριο να εξοφλήσει τα Δανεικά, δε στοχεύει στην πλήρη Εξαγορά του και στην πλήρη Κυριαρχία του;

Αυτό ακριβώς έκαναν με τη πλήρη συνεργασία των Πολιτικών των δύο Κομμάτων Εξουσίας τους οποίους, βέβαια, έχουν στο χέρι, μιας και μόλις του έδωσαν από τα 130 δις του PSI, €6 δισεκατομμύρια για να πληρωθούν οι Εταιρείες τους που προμηθεύουν το Κράτος από καρφίτσες μέχρι υποβρύχια! Γιατί νομίζετε ότι υπόγραψαν οι 199 βουλευτές το PSI. Για να σωθεί η Ελλάδα;

Το ερώτημα είναι: Θα τα καταφέρουν! Ούτε οι ίδιοι το γνωρίζουν, Κάνουν ότι πρέπει να κάνουν σταθερά, αμείλικτα, απόλυτα σκληρά και αμετάκλητα. Δεν γνωρίζουν πώς θα αντιδράσουν οι Πολίτες και η Κοινωνία γενικότερα. Για αυτό προσπαθούν να γκρεμίσουν και το τελευταίο αμυντικό Μηχανισμό της Ελεύθερης Επικοινωνίας που έχει η Κοινωνία, το Διαδίκτυο! Βέβαια, αυτό το σχέδιο, δεν είναι μοναδικό. Σε όλα τα σχέδια τους, έχουν και Σχέδιο (Β) και (Γ) και (Δ) Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη! Αν δε τα καταφέρουν, κάτι που φαίνεται πολύ δύσκολο, έχουν εναλλακτικά σχέδια εκπλήρωσης των Στόχων τους. Για αυτό, αυτή τη φορά, τα πράγματα είναι πολύ πιο επικίνδυνα από ότι ήταν στο πρώτο παγκόσμιο πόλεμο. Ο Οικονομικός Παγκόσμιος Πόλεμος του 2010, θα καταστρέψει όλη αυτή την ευημερία που απολαύσαμε τα τελευταία 50 χρόνια, και θα οδηγήσει τα παιδιά μας σε χειρότερες μέρες από αυτές που έζησαν οι γονείς μας και οι παππούδες μας!

Ξεκίνησαν με τα Αραβικά Κράτη της Μεσογείου, γιατί δεν έλεγχαν απόλυτα τις Κεντρικές τους Τράπεζες, όπως ελέγχουν απόλυτα όλες τις Ευρωπαικές και τις υπόλοιπες των τριτοκομσικών χωρών, με εξαίρεση το ΙΡΑΝ, τον Τσάβες και ελάχιστους άλλους. Το ΙΡΑΚ το διέλυσαν τελείως, το τσάκισαν, ώστε να εξαφανίσουν κάθε μελλοντική προσπάθεια να επανέλθει και να τους δημιουργεί προβλήματα. Τώρα, οι Αμερικανικές Εταιρείες το ξαναχτίζουν από την αρχή, μονοπωλώντας όλα τα έργα ανοικοδόμησης του κράτους. Οι Ιρακινοί δουλεύουν με καλούς μισθούς που τους πλήρωσαν…με αίμα και η ζωή συνεχίζεται…και…επαναλαμβάνεται…

Είναι τρομερά επικίνδυνοι, δεν υπολογίζουν την Ανθρώπινη Ζωή. Η γενιά μας…γλίστρησε από την κατακτητική μανία τους και ζήσαμε 50 χρόνια στον παράδεισο…Ήμασταν τυχεροί…τα παιδιά μας…θα είναι το ίδιο τυχερά να ζήσουν τη ζωή τους χωρίς τη φρίκη της δυστυχίας που καταδυναστεύει τα 6 από τα 7 δισεκατομμύρια του πλανήτη..που ζουν σε ζωώδεις συνθήκες διαβίωσης με μέσο όρο ζωής τα 30 και το 40 χρόνια;

Είναι απίστευτο, πώς χειρίζονται τη δύναμη που έχουν και τα άπειρα εναλλακτικά σενάρια που μπορούν να σχεδιάσουν με το δημιουργικό Οικονομικό Σχεδιασμό τους.

Η απόδειξη των φόβων μας είναι ότι εξασφάλισαν τα χαμηλά ημερομίσθια που ήθελαν στο επίπεδο των βαλκανικών χωρών, των 200-300 ευρώ το μήνα ως βασικό μισθό, ώστε, όταν θα λειτουργούν ως τα απόλυτα αφεντικά όλων των Επιχειρήσεων και των ΔΕΚΟ και ολόκληρου του Ορυκτού Πλούτου της χώρας, συν την απόλυτη εκμετάλλευση του Τουρισμού της Ελλάδας, να εξασφαλίσουν ακόμα μεγαλύτερα Κέρδη, από τις ήδη τρομερά κερδοφόρες ΔΕΚΟ!

Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες, ότι μόνον η ΔΕΗ μπορεί να παράγει δισεκατομμύρια σε Καθαρά Κέρδη κάθε χρόνο, με το ίδιο προσωπικό, Καθαρά Κέρδη, τα οποία και θα εξοφλούσαμε τα χρέη μας και αποκτούσαμε την αυτοκυριαρχία μας.



Οι Υπουργοί και οι Συνδικαλιστές της χώρας, όμως, των τελευταίων 37 χρόνων, δεν περιορίζονταν σε κάποιες μίζες…της τάξης του 10% ή 20%, αλλά, της τάξης του 1000%. Αυτό είναι το ποσοστό της υπερτιμολόγησης των Προμηθειών ενός Οργανισμού όταν ανέβαζαν τις τιμές 10 φορές επάνω…Όχι μόνον άρπαζαν τα φυσιολογικά Κέρδη της χρυσοφόρας ΔΕΗ και των άλλων ΔΕΚΟ, αλλά τις φόρτωναν με απίστευτα χρέη για να τα τσεπώνουν και αυτά…Η Απληστία τους δε περιγράφεται, η καταστροφική Μανία τους θυμίζει τα σμήνη των ακρίδων που δεν αφήνουν τίποτα στο πέρασμά τους!

Πρόκειται για ένα συνολικό πλαίσιο που θα έχει ασύλληπτο κοινωνικό κόστος, την ίδια ώρα που οι επιπτώσεις του στην μείωση του δημόσιου χρέους, όπως αναφέραμε πιο πάνω, θα είναι από μηδαμινές μέχρι ελάχιστες και σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να οδηγήσουν το χρέος στο 120% του ΑΕΠ το 2020!  Το χρέος θα συνεχίσει να κινείται σε ανεξέλεγκτη πορεία και το μόνο που καταφέρνει η συμφωνία ανταλλαγής είναι να μεταθέσει χρονικά την χρεοκοπία για μετά από λίγους μήνες ή έναν χρόνο, στην καλύτερη περίπτωση.

Τα συμφέροντα των δανειστών θα αποκτήσουν με οργανικό τρόπο σταθερό προβάδισμα έναντι των κοινωνικών αναγκών μέσω του ειδικού κλειστού λογαριασμού που θα δημιουργηθεί, όπως με σαφήνεια αποφασίστηκε στο συμβούλιο των υπουργών. Πρώτα θα μπαίνουν σε αυτό τον λογαριασμό τα έξοδα εξυπηρέτησης του χρέους και μετά θα πληρώνονται μισθοί, συντάξεις και έξοδα των νοσοκομείων! Εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι κατ’ αυτό τον τρόπο οι δημόσιοι υπάλληλοι θα απολύονται κατά χιλιάδες κάθε φορά που δεν βγαίνει ο λογαριασμός για την Ντόιτσε Μπανκ! Προκειμένου μάλιστα να εφαρμοστεί απαρέγκλιτα αυτός ο κανόνας θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα στελέχη της Τρόικας (50 σύμφωνα με δημοσιεύματα), επιφορτισμένα με τον εξονυχιστικό έλεγχο των δημόσιων δαπανών.

H μυστική έκθεση της Τρόικας που δόθηκε στη δημοσιότητα από τους βρετανικούς Φαϊνάνσιαλ Τάιμς,  αναφέρεται ότι με βάση τα δικά τους σενάρια το 2020 το χρέος θα βρίσκεται στο 160% του ΑΕΠ (στο σημείο δηλαδή που βρίσκεται και σήμερα) και πως μέχρι τότε θα χρειασθεί ένα επιπλέον, τρίτο μνημόνιο αξίας 110 δις. ευρώ για να μειωθεί το χρέος στο 117% το 2030!!!

Εν ολίγοις, καθεστώς μπανανίας και πλήρους παράδοσης στους γκαουλάιτερ των Βρυξελλών δέχθηκε να επιβληθεί στην Ελλάδα η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου.         http://networkedblogs.com/voFxj

Δεν υπάρχουν σχόλια: