ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Το Support Greece, ένα κίνημα που νομίζουμε ότι αξίζει να το γνωρίσετε και εσείς και να συμμετέχετε.Δημιουργήθηκε από τους Έλληνες φοιτητές της Ολλανδίας, με σκοπό την έμπρακτη στήριξη της Ελλάδας αλλά και τη δημιουργία ενός ρεύματος φιλελληνισμού και αφύπνισης των ξένων χωρών ώστε να ευαισθητοποιηθούν υπέρ της πατρίδας μας.
"Έχουμε διάθεση, επιμονή και αγάπη για την πατρίδα μας και θα κάνουμε ο,τι περνάει από το χέρι μας για να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε"  αναφέρει η αποστολέας του μηνύματος και υπεύθυνη του γκρουπ μεταπτυχιακή φοιτήτρια Νομικής στο πανεπιστήμιο του Λάιντεν, Βαλέρια Ηλιάδου.
"Η αλλαγή θα έρθει από τους ανθρώπους, όχι από τις κυβερνήσεις. Είναι στο χέρι μας να το καταφέρουμε. Οποισδήποτε σύνδεσμος με το εξωτερικό και την διάδωση των σκοπών μας εκεί είναι ιδιαίτερα χρήσιμος" τονίζει η Βαλέρια επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι το group έχει αναλάβει μια σειρά πρωτοβουλίες για την ανακούφιση ανθρώπων που έχουν έρθει αντιμέτωποι με την ανέχεια
Καθημερινά οργανώνουμε εκστρατείες προσφοράς ρούχων, τροφίμων και άλλων ειδών σε ιδρύματα, οργανισμούς, κοινότητες, οικογένειες. Επίσης, λόγω της εγγραφής πολλών μελών από το εξωτερικό, οργανώνουμε δράσεις στο εξωτερικό προς συγκέντρωση όλων και περισσότερων ανθρώπων που θέλουν να στηρίξουν την Ελλάδα. Επίσης, βρισκόμαστε σε συζητήσεις για την ανάληψη κάποιων campaigns στο εξωτερικό, μέσω των οποίων θέλουμε να ενισχύσουμε το αίσθημα του φιλελληνισμού και να ζητήσουμε από όλους τους ξένους την πρακτική και ηθική στήριξη, ορίζοντας αντιπροσώπους σε κάθε χώρα. Αυτό το group ευχόμαστε να είναι η αρχή ενός παγκόσμιου οργανισμού που θα στηρίζει καθημερινά και με πράξεις όλους τους Έλληνες, οι οποίοι τώρα έχουν περισσότερη ανάγκη από ποτέ" εξηγεί στο Flashnews.gr η Βαλέρια.
Ως τώρα το group μετρά 4,500 μέλη, το έχουν δημοσιεύσει πάνω από 70 blogs μέχρι τώρα, μέλη του έχουν συμμετάσχει σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές ενώ η δράση του έχει φιλοξενηθεί σε  άρθρο στην εφημερίδα Guardian.Κάθε νέο μέλος όμως είναι "πολύτιμο" για την συνέχιση της προσπάθειας του group. "Ακόμα και η διάδοση της συγκεκριμένης προσπάθειας είναι μία βοήθεια για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας και κατ' επέκταση για τη χώρα" εξηγούν με πάθος τα μέλη του Support Greece.
Για περισσότερα, το group του Support Greece στο facebook είναι:
https://www.facebook.com/groups/274659955939250/
Μπορείτε να γίνετε μέλη, να παρακολουθήσετε τη δράση του και να το υποστηρίξετε
 flashnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: