....τί είναι το Δ.Ν.Τ ή I.M.F ??

Όμως τι είναι το διαβόητο ΔΝΤ; Ο “σωτήρας” των οικονομιών; Ο κακός της ταινίας; Μήπως είναι απλά αντιπερισπασμός;
Για μισό λεπτό ! Αυτό που κάνουν τόσον καιρό η ΕΚΤ και το ΔΝΤ είναι να αγοράζουν το ελληνικό ψευτο-χρέος που βρίσκεται στα χέρια των ιδιωτικών τραπεζών όχι για να το βάλουν στον κώλο τους όπως λένε, αλλά για να το ξαναφορτώσουν σε εμάς μαζί με νέες προμήθειες και νέους τόκους. Για μετακύλιση χρέους πρόκειται και όχι για “διαγραφή”. Άρα ουσιαστικά δεν προστατεύουν καμιά Ευρωπαϊκή Ιδέα ούτε το κοινό νόμισμα. Εκείνο που προστατεύουν είναι το ιδιωτικό τραπεζικό κατεστημένο και το εργαλείο με το οποίο αυτοί οι δήθεν “αόρατοι” ιδιώτες διαλύουν τα έθνη για να λεηλατήσουν τον πλούτο τους.......
(είναι γι αυτούς που καταλαβαίνουν λίγο από οικονομικά άρρηκτα συνδεδεμένο με τον βιασμό όλων των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου στις χώρες-στόχους.....)
Λύσεις υπάρχουν αλλά όπως είναι η κατάσταση τώρα, μόνο τα μαύρα πρόβατα μπορούν να τις δώσουν. Τα λευκά είναι τόσο πολύ χωμένα στους κομματικούς βόθρους που μόνο τα ρουθούνια τους εξέχουν από τη σκατόσουπα. Ακόμα και αυτή την στιγμή βέβαια αρνούνται μετά μανίας την παράδοση του “σκήπτρου” σε αυτούς που δεν το διαχειρίστηκαν ποτέ και που δεν έχουν ούτε “υποχρεώσεις”, ούτε εξαρτήσεις.
BAN m.f

Δεν υπάρχουν σχόλια: